Liiketalouden ammattilainen kouluttaa hyvinvointiohjaajia

IhanaElo-ohjaaja Alisa Yli-Villamo

Pohdiskelin joitakin viikkoja sitten blogissani Joustavin ja yksilöllisin hyvinvointiohjaajan koulutus, mikä IhanaElo-ohjaajakoulutuksen erottaa muista hyvinvointivalmentajan tai -ohjaajan koulutuksista? Mikä siinä on niin erinomaista?

Vastaukseni on edelleen, että IhanaElo-ohjaajakoulutuksen sisältö on monipuolisuudessaan juuri sopivan laaja ja tarkasti pureksittu kattaakseen kaikki hyvinvoinnin osa-alueet. Koulutus on opiskelumalliltaan ylivoimaisesti kaikkein joustavin opiskelijalle. Koulutus sisältää myös vahvan henkilökohtaisen kokemuksen ja yksilöllisen valmennuksen, jota mikään muu koulutus ei sisällä. Joustavuus rakentuu verkon hyödyntämisestä ja sähköisten välineiden monipuolisesta käytöstä. Lisäksi hinta on superkohtuullinen verrattuna muihin näin laajoihin koulutuskokonaisuuksiin.

Mökillä omassa rauhassa istuttuani olen vasta oikein todella oivaltanut, että valmentajana toimii vahva talouden ja liiketoiminnan ammattilainen. Pitkä urani talouden ja liiketoiminnan parissa takaa jokaiselle opiskelijalle täysin ainutlaatuisen mahdollisuuden vahvistaa omaa osaamistaan hyvinvoinnin lisäksi myös liiketalouden ymmärryksellä. Olen sitoutunut varmistamaan, että sekä ajallinen että rahallinen investointi tähän koulutukseen palautuu varmasti moninkertaisena takaisin.

Olen pyöritellyt IhanaElo-hyvinvointivalmennusten rakenteita ja hinnoitteluja, niin että ne kohtaisivat asiakkaan tarpeet ja toimisivat ratkaisunavaimina asiakkaan ongelmiin. Uskon vahvasti, että hyvinvointiohjaajan koulutuksenkin ytimessä kulkeva hyvinvointivalmennuksen 16 viikon verkkovalmennus tukee erinomaisesti niin yksilö- kuin ryhmävalmennuksia – osia niistä ja toivottavasti mahdollisimman monen kohdalla koko matkaa. Verkkovalmennuksen täydentäminen IhanaElo-ohjaajan tuella ja sparrauksella – yksilöllisten tavoitteiden asettamisella ja jokaisen elämäntilanteen huomioimisella – luo huikean mahdollisuuden saada aikaan kestäviä elämänmuutoksia.

Laskin, että koulutuksen kustannus ylittyy  jo kolmen yksilöasiakkaan tai yhden yritysasiakkaan löytämisellä. Kurkkaa esimerkkeinä IhanaElon hyvinvointivalmennukset. Koulutuksen myötä opiskelija saa myös valmiit rakenteet yritysten hyvinvointiluentosarjoihin ja ryhmävalmennuksiin, joihin voit tutustua IhanaElon työhyvinvointivalmennusten kautta. Tämä investointi omaan hyvinvointiin ja tulevaisuuteen hyvinvointiohjaajana on ehdottomasti kannattava!

Ainoa vaatimus on halu oppia hyvinvoinnin tärkeimmistä elementeistä ja sitoutua vahvasti oman hyvinvoinnin parantamiseen koulutuksen aikana. Jos vielä olet hyvä kuuntelija ja kannustaja, on tämä juuri sinua varten!

Hyvinvointimarkkina ja erityisesti yksilölliset ratkaisut ovat tulevaisuutta. Puhtaasti verkossa toimivien hyvinvointikurssien rinnalla korostuvat uudelleen ihmisten kohtaaminen ja tarve tulla aidosti nähdyksi ja kuulluksi. IhanaElo-ohjaajista valmistuu maailman parhaita tsemppareita ja rinnallakulkijoita elämänmuutoksen kanssa kamppaileville – ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Ihanaa eloa sinulle, Alisa

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *