IhanaElon tarina

IhanaElo-ohjaaja Alisa Yli-Villamo
IhanaElon perustaja
Alisa Yli-Villamo

Olipa kerran pieni tyttö, joka rakasti liikkumista. Jumppakärpänen oli pistänyt, äidin kanssa käyty tenniskurssi johtanut vuosien harrastusputkeen ja lopulta pesäpalloura huipentunut urheilukentän lipputangon nupin pudottamiseen. Innostus säteili ympärille ja tytöstä tuli pienempiä ohjaava nuori ja pesiksen suurtapahtumaa järjestävän nuorten supertiimin aktiivinen jäsen.

Kasvaessaan tyttö löysi tiensä opiskelujen kautta yritysmaailmaan. Esihenkilönä ja johtajana hän oli vahva organisoija, talouden ja muutosjohtamisen ammattilainen. Tärkeintä vuosien varrella oli silti jokaisen ihmisen aito kohtaaminen. Rehellisyys, rakkaus ja sinnikkyys näkyivät tekemisessä. Oivallus porukan hyvinvoinnin merkityksestä onnistumiselle syttyi varhain.

Harrastukset saivat aikuistuvan naisen uteliaana opiskelemaan henkilöstöjohtamista, liikuntalääketiedettä, ravitsemusta, positiivista psykologiaa ja valmentamista. Kaikki tukivat omaa jaksamista, esimiehisyyttä, johtajuutta ja tiimissä toimimista.

Eräänä päivänä aikuiseksi kasvanut nainen heräsi, että elämä mahdollistaa rohkeita päätöksiä. Unelma, että jokainen meistä voisi vähän paremmin, kaipasi enemmän konkreettisia tekoja. IhanaElo sai alkunsa Saimaan rannalla mökin pöydän äärellä laineita tuijotellessa.

IhanaElo®-tiimi – yhdessä olemme enemmän

IhanaElo®-hyvinvointivalmennuksen ja IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutuksen rakentaminen kokosi yhteen tietoa, taitoa ja kokemusta.

Kaikkein tärkeimmäksi asiaksi on kiteytynyt aito kohtaaminen. Meistä jokainen haluaa tulla nähdyksi ja kuulluksi. Tiedämme itse parhaiten, mikä on oman hyvinvointimme kannalta tärkeintä. Toisinaan toisen ihmisen rinnalla kulkeminen ja kannustus auttaa pääsemään sen kriittisen aloittamisen vaikeuden ylitse sekä tukee pysähtymisen harjoittelua ja uusien rutiinien syntymistä.

IhanaElo®-hyvinvointivalmennuksen rakenne ja sisältö on testattu osana Työsuojelurahaston tukemaa aivojen hyvinvointia edistävää hanketta. Tulokset olivat vaikuttavia. Omilla arkisilla valinnoillasi voit vaikuttaa merkittävästi aivojesi hyvinvointiin. Voit syödä mieltäsi virkistäen, helpottaa stressiä liikkumalla, vaalia unta ja lisätä elämään itselle mieleisiä ja tärkeitä juttua.

IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutuksen käymällä pääset mukaan IhanaElo®-tiimiin. Tiimi luo mahdollisuuden toteuttaa unelmaa isommin – kohdata yhä useampi ihminen ja tukea yksilöllisesti hyvinvointimatkalla. IhanaElo®-tiimissä on mukana joukko mm. sosiaali- ja terveydenhuollon, opetuksen, työnohjauksen, valmennuksen, henkilöstöhallinnon, talouden, markkinoinnin, esihenkilötyön ja johtajuuden ammattilaisia.

IhanaElo®-koulutusten ja -valmennusten arvot ovat rakkaus, rehellisyys, aitous ja kunnioittaminen.

Yhdessä innostuminen on voimaannuttavaa, uteliaisuus saa ällistymään joka päivä. Haluamme herätellä pysähtymään, oivaltamaan hyvinvoinnin ja aivoterveyden valtavan merkityksen niin inhimillisen kuin taloudellisen menestymisen kannalta. Erilaisten taustojemme rikkaus antaa ohjattavillemme mahdollisuuden löytää juuri omaan elämään ja tarpeisiin sopivan ohjaajan ja valmennuksen.

Pidä itsestäsi lempeän sisukkaasti hyvää huolta. Pysähdy rohkeasti ja kuule, mitä sinulle kuuluu. Olet ainutlaatuinen ja sellaisena arvokas. Hyvinvoinnin löytäminen on mieletön tutkimusmatka. Lähde mukaamme tälle matkalle!

Ihanaa eloa sinulle, Alisa Yli-Villamo