Hyvinvointiohjaajan koulutus

Hyvinvointiohjaajan koulutus – uusi alku merkitykselliselle työlle. Haluatko voida hyvin ja tehdä arvojesi mukaista työtä, jolla on merkitystä sinulle itsellesi ja kohtaamillesi ihmisille? Hyvinvointiohjaajan työssä se on mahdollista. Hyvinvointiohjaajan koulutus auttaa yhdistämään aiemman työkokemuksesi hyvinvointiin uudesta näkökulmasta.

UUTUUS vuoden 2024 alusta: Opit koulutuksen aikana toteuttamaan myös vuoden 2023 hyvinvointiteoksi valitun Aivot vireeseen -valmennuksen ja Hyvinvoivat aivot -tietoiskujen sarjan.  

Hyvinvointiohjaajan koulutus

Yhä useammissa työyhteisöissä on ymmärretty hyvinvoinnin merkitys menestyksen mahdollistajana. Lukuisissa tutkimuksissa on todennettu, että menestys ja hyvinvointi kietoutuvat toisiinsa erottamattomalla tavalla.

Tarve kannustajille niin työpaikoilla kuin sen ulkopuolella on valtava. Tule mukaan kasvavaan IhanaElo®-hyvinvointiohjaajien tiimiin. Pääset tekemään palkitsevaa työtä, jossa saat rinnallakulkijana tukea ihmisiä ja työyhteisöjä kohti hyvinvointia ja onnistumisia.

IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutuksen rakenne

Hyvinvointiohjaajan koulutuksen palautteiden perusteella ehkä se kaikkein tärkein osa koulutusta on oma hyvinvointivalmennus ikioman IhanaElo-hyvinvointiohjaajan kanssa. Voit aloittaa oman hyvinvointivalmennuksesi juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii ja hypätä toiseen vaiheeseen seuraavan opiskelijaryhmän kanssa. Voit suorittaa koulutuksen vaiheen 1 ja 2 peräkkäin, lomittain tai päällekkäin. Valinta on sinun. Tee se omaa hyvinvointiasi vaalien ja oma elämäntilanteesi huomioiden.

Ohjaajakoulutuksen vaiheet

Hyvinvointiohjaajan koulutus sisältää:

 • 16 viikon hyvinvointivalmennuksen: Käyt itse läpi hyvinvointivalmennuksen, jota valmistuttuasi ohjaat omille asiakkaillesi
 • Henkilökohtaisen IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan tuen: Tapaat oman ohjaajasi koulutuksen aikana vähintään 9 kertaa.
 • Koulutuksen yhteisen aloituspäivän ja ryhmätapaamisia
 • Digitaalisen oppimisympäristön luennot ja tehtävät sekä verkkovalmennusmateriaalit, jotka jäävät käyttöösi koulutuksen jälkeen
 • Valmiit kartoitukset ja palautelomakkeet sekä muuta suoraan ohjaamista tukevaa materiaalia
 • IhanaElo®-hyvinvointiohjaajien tiimin tuen niin verkkokeskusteluina, tiimitapaamisina kuin yksilöllisinä kohtaamisina
 • Talouden ja liiketoiminnan ammattilaisen tuen oman liiketoimintasi kehittämiseen
 • Valmiit rakenteet  hyvinvointia ja aivoterveyttä tukeviin luentosarjoihin ja -valmennuksiin
 • Valmistuttuasi oikeuden käyttää IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan nimikettä ja IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan logoa omassa markkinoinnissasi.

Lisäksi saat:

Hyvinvointinavigaattorin ymmärtääksesi paremmin lähtötilanteesi ja tutustuaksesi omaan luontaiseen tyyliisi. Koulutuksesi sisältää myös valmennuslisenssin TAZ!®-profiilin ja Hyvinvointinavigaattorin käyttöön.

Kiinnostuitko? Lataa tästä tarkempi esite IhanaElo®-ohjaajakoulutus  

 

Uudistunut IhanaElo®-ohjaajan koulutus huomioi sinun aikataulusi

Lähde omalle hyvinvointimatkallesi sinulle sopivalla hetkellä. Voit halutessasi ilmoittautua ensin vaiheeseen 1 ja päättää osallistumisesta vaiheeseen 2 myöhemmin.

Vaihe 1: Henkilökohtainen IhanaElo®-hyvinvointivalmennus

 • Tapaaminen ikioman IhanaElo®-ohjaajan kanssa alussa ja sen jälkeen kahden viikon välein, yhteensä 9 kertaa
 • Henkilökohtainen Hyvinvointinavigaattori 
 • Aloitus joustavasti sinulle sopivana ajankohtana. Kesto 4 kk.

Vaihe 1: Investointisi  henkilökohtaiseen hyvinvointiisi on 1 195 € + alv. eli 1 482 €

Vaihe 2: Opiskelu hyvinvointiohjaajaksi

 • Verkossa viikoittaiset luennot, lisämateriaalit ja tehtävät. 
 • Ryhmätapaamiset: kaksi IhanaElon tiloissa Helsingissä ja kaksi Zoomilla.
 • Valmennusharjoitukset
 • Hyvinvointinavigaattorin käyttökoulutus
 • Aloitus aikataulutetun opiskeluryhmän kanssa suomeksi tai englanniksi. Kesto 6 kk.

Vaihe 2: Investointisi uuteen tulevaisuuteesi opiskellen on 2 255 € + alv. eli 2 796 €

ETU: Ilmoittaudu kumpaankin vaiheeseen yhtä aikaa. Säästät 225 € (279 € sis. alv)!

Kokonaishintasi ainoastaan 3 225 € (ovh. 3 450 €) + alv. eli  3 999 € 

Ilmoittaudu IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutukseen täydentämällä IhanaElo®-ohjaajakoulutuksen hakemus. Hakemuksesi ei vielä sido osallistumaan koulutukseen, mutta on ensimmäinen askeleemme päästä tutustumaan toisiimme ja sparrailemaan yhdessä tulevaisuutesi äärelle.

Voit myös soittaa tai laittaa viestin 045 126 1100 /Alisa, niin olen sinuun pian yhteydessä. Lähdemme joustavasti liikkeelle sinun tilanteesi huomioiden.

Olethan huomannut, että voit kouluttautua  hyvinvointiohjaajaksi myös englanninkielisessä ryhmässämme. 

LovelyLife® Coach Training also in English!

For more information please go to lovelylifecoaching.com or press the English flag at the top of the page.

BONUS: Osallistuessasi LovelyLife® Coach Training -koulutukseen saat halutessasi opiskelumateriaalit myös suomeksi!

“Haluatko luoda itsesi näköisen elämän? Jos vastasit kyllä, niin voin vahvasti suositella IhanaElo®-valmennuksia ja -koulutuksia ihan kaikille.”
Kehita itseasi ja johtajuuttasi Jan-Erik Hoglund
Jan-Erik Höglund
“IhanaElo®-hyvinvointiohjaajakoulutus kiteytti mainosti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osa-alueet ja siivitti ammatilliseen kasvuun asiantuntijasta valmentajaksi ja rinnallakulkijaksi. Kun tähtäimessä on yksilön, tiimin tai työyhteisön muutos kohti merkityksellisempää ja onnellisempaa elämää, terveellisiä elämäntapoja ja tuottavampaa tekemistä, IhanaElo®:n tiimiläiset ovat aitoja ja oivallisia matkakumppaneita tähän.”
IhanaElo hyvinvointiohjaaja Katja Kiukas
Katja Kiukas
“IhanaElo®-ohjaajakoulutus antaa mahtavat työkalut pakkiin sekä oman hyvinvoinnin kohentamiseen että valmiudet ja taidot muiden hyvinvointimatkan oivalluttamiseen matkan alussa. Koulutus on selkeä ja johdonmukainen sekä faktoihin perustuva. Yrityksen arvot kohtaavat omieni kanssa erinomaisesti. Vahva suositus.”
IhanaElo hyvinvointiohjaaja Harri Mattila
Harri Mattila
"IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutukseen osallistuminen on ollut yksi elämäni tärkeistä käännöskohdista. En olisi uskaltanut edes toivoa näin paljon kaikkea uutta ja ihanaa elämääni vielä viime syksynä. Koulutus on ollut monipuolinen ja hyvin intensiivinen, jossa olen saanut opiskella verkossa omaan tahtiin ja ollut tiiviisti yhteydessä omaan ohjaajaani. Pääsin rakentamaan omaa uutta, parempaa elämänpolkuani. Yhteinen viikonloppu oli huippuinnostava ja energisoiva, mutta samanaikaisesti tunnelma ja läsnäolo toi poikkeuksellisen rauhan. Erinomaisesti rakennettu kokonaisuus ja selkeät materiaalit ja tehtäväksiannot. Hyvin rytmitetyt päivät ja paljon konkreettisia vinkkejä."
Susanna
"Henkilökohtaisen ohjaamisen myötä olen saanut pysähtyä itseni äärelle samalla, kun on monipuolisesti käyty läpi oleelliset elämän osa-alueet, jotka ovat luoneet perustan terveelle ja hyvinvoivalle elämälle - tavoille, jotka pysyvät, kuten selkeä ruokavalio ja elämän salliminen sekä oma aika. Kaikki riippuu sinusta, mitä ohjauksesta saat ja miten paljon olet valmis itsestäsi antamaan, olemmehan persoonia. Tässä koulutuksessa sain olla se, kuka olen. Itse muutuin koulutuksen aikana suuntaan, jota en olisi aavistanut. Kohti sitä, mitä haluan olla ja ympärillä oleville ihmisille jakaa."
Caroliina
"Voin lämmöllä suositella ohjaajakoulutusta sekä IhanaElo®-valmennuksia ihan jokaiselle, joka haluaa saavuttaa omia tavoitteita, tehdä pysyviä elämäntapamuutoksia ja astua oman elämänsä hyvinvointimatkalle. Kiitos Alisa ja koko IhanaElo®-tiimi luottamuksesta, lämmöstä ja elämänilosta, jota olet jakanut minulle paljon! Ihanaa, että yhteistyömme jatkuu edelleen valmistumiseni jälkeen!"
Anne
Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.