Johdon coaching

Yhdistämme coaching-tapaamisissa johtajana kehittymiseen omasta kokonaisvaltaisesta ja erityisesti aivojen hyvinvoinnista huolehtimisen – jokaisen yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Coachimme auttavat vaikuttavan prosessin aikana näkemään aivoterveyden, johtajuuden ja liiketoiminnan syvän yhteyden.

Henkilökohtainen coaching antaa mahdollisuuden sparrailla itselle tärkeimmistä aiheista. Tapaamisten aikana syvennymme asian ytimeen ja muutosta tehdään tavoitteellisesti. Ajatukset kirkastuvat, tehokkuus ja päätöksenteon laatu nousevat.

Johtajan henkilökohtainen coaching on kuuden kuukauden mittainen kokonaisuus:

 • henkilökohtainen Hyvinvointinavigaattori® ja aloitustapaaminen coachin kanssa
 • 8 seurantatapaamista 1,5 tuntia/kerta oman coachin kanssa. 
 • Firstbeat Life -palvelu, joka avaa stressin, palautumisen, unen ja liikunnan tilannetta.
 • IhanaElo®-hyvinvointivalmennuksen verkkokurssi ja seurantataulukko itsenäisen työskentelyn tukena

Seuranta kolme kuukautta valmennusjakson päättymisen jälkeen

 • uusi Hyvinvointinavigaattori® elämäntapamuutosten vaikuttavuuden todentamiseksi
 • henkilökohtaisen jatkosuunnitelman rakentaminen, tapaaminen 1,5 tuntia

 

Johdon coachingin hinta

Investointinne johdon ja koko työyhteisön hyvinvointiin ja menestykseen esimerkkimme mukaisena alkaen 4 900 € + alv. /osallistuja.

Rakennamme valmennuksen mielellämme yhdessä teidän tarpeitanne ja toiveitanne kuunnellen. Saatte halutessanne yksilöllisen tarjouksen.

 

Johdon coaching hyödyttää koko työyhteisöä

Johtoryhmavalmennus

Pysähtyminen vaativan työn äärellä auttaa priorisoimaan omaa jaksamista. Tietoa terveydestä on saatavilla rajattomasti, mutta harva pystyy yksin tekemään pysyviä muutoksia omassa elämässään. Coachimme toimivat muutoksessa rinnallakulkijoina, jotka omien johtajakokemustensa myötä auttavat näkemään hyvinvoinnin, johtajuuden ja liiketoiminnan yhteyden. 

Valmennuksessa yhdistämme ainutlaatuisella tavalla tutkimustiedon ja yksilöllisen kohtaamisen. Valmennus tapahtuu aidossa vuorovaikutuksessa valmennettavan omista lähtökohdista käsin.

Johtajan hyvinvointi ja johtajuuden kehittyminen heijastuvat monin tavoin työyhteisön arkeen ja liiketoimintaan:

 • tuemme coaching-prosessilla strategianne ja johtamislupaustenne toteuttamista
 • esimerkin voimalla hyvinvoinnista tulee askel kerrallaan yrityksen keskeinen arvo
 • yritykseen sitoutuminen ja työnantajakuva vahvistuvat
 • ajatukset kirkastuvat, tehokkuus ja päätöksenteon laatu nousevat
 • mahdollistamme kymmenien tuhansien eurojen säästöt ennaltaehkäisemällä sairauspoissaoloja, uupumista ja turhia rekrytointeja

Leadership Coaching also in English

Johdon coaching on toteutettavissa myös luonnossa. Löydetään yhdessä teille sopivin toteutustapa!

"Valmennus ylitti jo valmiiksi korkeat odotukseni moninkertaisesti. En tuntenut valmentajaa entuudestaan, mutta silti hänen kykynsä kuunnella ja lukea minua oli uskomattoman tarkka. Minulle valitut konkreettiset tehtävät menivät nappiin ja tuottivat heti suurinta mahdollista hyötyä. Kokemus oli energisoiva ja käänteentekevä uralleni johtajana."
Tarja
"Kokemukseni valmennuksesta oli erinomainen, energisoiva ja kertakaikkiaan käänteentekevä! Ohjaajan täydellinen läsnäolo, erinomainen valmistautuminen ja huolellinen pohdinta toivat esiin sen, mitä juuri nyt tarvitsen. En ole koskaan aiemmin kokenut näin hienoa keskittymistä juuri minun tilanteeseeni!"
Johanna