Lähde mukaan Aivot vireeseen -vuoteen 2024!

Hyvinvoivat aivot takaavat työn tehokkuuden ja tuottavuuden. Meillä on yksilöinä ja työyhteisöinä mahdollisuus tehdä konkreettisia arjen tekoja tukeaksemme aivojemme vireyttä. Vain yhdessä voimme rakentaa kestävästi aivoterveyttä tukevia työpaikkoja ja muutamme huolen mahdollisuuksiksi.

Miksi kannattaa lähteä mukaan Aivot vireeseen -vuoteen?

Aivot vireeseen -vuosi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää työpaikastanne sekä yksilön että organisaation aivoterveyttä ja jaksamista tukeva: 

  • Hyvinvoivat aivot jaksavat keskittyä, ovat tuottavammat, luovemmat ja tekevät parempia päätöksiä.
  • Aivoterveyteen panostaminen vähentää sairauspoissaoloja ja tukee työntekijöiden jaksamista.
  • Aivoterveyttä tukevaan työpaikkaan sitoudutaan, se houkuttelee lahjakkaita työntekijöitä ja luo kilpailuetua.

Aivot vireeseen vuoden 2024 teemakalenteri

Miten voit osallistua Aivot vireeseen -vuoteen 2024?

  • Haasta kollegasi mukaan aivoja vireyttäviin pieniin arjen tekoihin ja kertokaa toimenpiteistä ja tapahtumista, joita te toteutatte vuoden 2024 aikana. Onnistumisten jakaminen on aivojumppaa aivoillemme. Harjoitamme aivojamme uhkan sijaan huomaamaan hyvän ympärillämme. Onnistumisista kertominen vahvistaa hallinnan, aikaansaamisen ja yhteisöllisyyden tunnetta. 
  • Tilaa itsellesi LinkedInissä kuukausittain ilmestyvä uutiskirjeemme: Vaikuttavaa hyvinvointia. Uutiskirje sisältää tietoa ja kokemuksia hyvinvoinnin ja aivoterveyden edistämiseksi. Saat vuoden 2024 aikana joka kuukausi konkreettisia ideoita itsesi ja tiimisi aivojen vireyttämiseksi. Linkki IhanaElon LinkedIn-uutiskirjeen tilaukseen. 
  • Ota sosiaalisen median kanavamme @ihanaelo seurantaan, niin kuulet ensimmäisten joukossa ajankohtaisista aivoja vireyttävistä vinkeistä ja onnistumisista. Löydät meidät LinkedInistä, Instagramista, Facebookista ja YouTubesta.
  • Lataa ja tulosta Aivot vireeseen -vuoden teemakalenteri seinällenne ja Ohjeemme Näin osallistut Aivot vireeseen -vuoteen
  • Osallistu Aivot vireeseen -vuoden tapahtumiin.

Lisää sosiaalisen median julkaisuusi ja ota hästägit seurantaan:

#aivotvireeseen #aivoterveys #energizeyourbrain #brainhealth

Olemme valmiita myötäinnostumaan kanssanne! 

Tehdään tästä huikea vuosi, jonka vaikutukset ovat sekä inhimillisiä että taloudellisia – niin yksilöille, työyhteisöille kuin yhteiskunnallemme.

0
Aivot vireeseen -vuoteen osallistuneet työyhteisöt
0
Tavoitteemme

Aivot vireeseen -vuoden tapahtumia

Luontainen tyylini ja aivoterveyden peruspilarit HR-työpaja

Luontainen tyylini ja aivoterveyteni peruspilarit 9.1.2024

Työpaja henkilöstö- ja työhyvinvointijohtamisen edelläkävijöille. Kohtaamme itsemme ja toisemme, kehittämme yhdessä itsetuntemusta sekä lisäämme ymmärrystä aivoterveydestä ja sen tukemisesta työyhteisössä. Työpaja tiistaina 9.1.2024 klo 11:00-13:00 IhanaElon tiloissa Helsingissä. Toteutus yhteistyössä wellbeing factory oy:n kanssa.

Aivot vireeseen -valmennus

Aivot vireeseen -vuoden kaikille avoin kick-off 1.2.2024

Sinäkin olet ansainnut vireämmät aivot! Lähde työyhteisösi kanssa muuttamaan sanoja teoiksi. Kick-off-tapahtumassa kerromme, miten hyödyt Aivot vireeseen -vuoteen osallistumisesta. Vuosi tulee olemaan pullollaan vinkkejä, kannustusta ja myötäinnostumista. Sinä valitset, miten haluat olla mukana. - Kick-off-emäntänä IhanaElon Alisa Yli-Villamo, asiantuntijana Aivoliiton toiminnanajohtaja Mika Pyykkö ja Aivot vireeseen -valmennuksellisten luentojen sarjan kokemuksia jakamassa Kappahlin HR Manager Emilia Shwan.

Parempaa arkea ja sujuvampia työpäiviä

Parempaa arkea ja sujuvampia työpäiviä: Työarjen perusta 13.2.2024

Pohdimme TYÖELÄMÄÄ-webinaarissa, mistä hyvä arki koostuu ja miten voimme rakentaa sujuvampaa arkea ja parempaa työpäiväkokemusta. Kokoamme yhteen hyvän arjen kannattelevia elementtejä. Kerromme myös, miten voimme liikunnan avulla tukea aivojen ja mielen vireyttä. Asiantuntijoina toimivat Henna Peltola ratkaisukeskeinen työarjen asiantuntija, Työelämää ja Alisa Yli-Villamo, IhanaElon perustaja, valmentaja ja aivoterveyden edistäjä. Ti 13.2.2024 klo 8:30-9:15.

Etäkävely Aivot vireeseen luonnossa

Etäkävely: Aivot rakastavat liikuntaa 20.2.2024

Laita napit korviin ja lähde IhanaElon Alisa Yli-Villamon kanssa aivoja virkistävälle 30 min etäkävelylle. Reippaillaan jokainen omassa lähiympäristössämme ja jaetaan kokemus lounaskävelyn vaikutuksista aivojen vireydelle. Alisa jakaa matkalla tietoa liikunnan merkityksestä aivoterveydelle. Kiitos mukana reippaillelle! Voit tilata Aivot rakastavat liikuntaa -etäkävelyn nyt myös omalle tiimillesi.

Töölönlahti-kävely 27.2.2024

Salli hetki aivojesi hyvinvoinnille työpäivän lomassa. Lähde mukaamme aivoja vireyttävälle kävelylle 27.2.2024. Starttaamme kävelyn Helsingin keskustakirjasto Oodin sisäänkäynniltä (Kansalaistorin puoleisilta ovilta) klo 12. Kävelemme Töölönlahden ympäri vastapäivään. Voit kulkea mukanamme osan matkasta tai tulla mukaamme myös matkan varrelta. Kävelyn vetäjänä toimii IhanaElon Tiina Mehto-Vaittinen.

Itsetuntemus vahvistaa hyvinvointia 12.3.2024

Uusi polku johtajuuteen -valmentajatiimin Nina Lyytinen ja Alisa Yli-Villamo keskustelevat webinaarissa itsetuntemuksen, vahvuuksien ja arvojen merkityksestä aivojen ja mielen hyvinvoinnille. Pohdimme aihetta sekä jokaisen yksilön että johtajuuden kehittämisen näkökulmista. Toteutus Zoomilla ti 12.3.2024 klo 8:30-9:15.

Kansallinen aivopesu - kansallisen aivoterveysohjelman teemana

Kansallinen aivopesu - unen avulla 15.3.2024

Hyvä yöuni rakentuu jo päivän aikana. Nyt on aika siirtyä sanoista uni-tekoihin! Kansallisen aivoterveysohjelman uni-teemavuosi starttaa käyntiin perjantaina 15.3. klo 13-15 Helsingin yliopiston Tiedekulmassa. Tule mukaan seuraamaan huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja aivoista ja unesta joko paikan päälle tai etänä. Toteuttajana Aivoliitto. Tilaisuus on maksuton.

Aivot vireeseen luonnossa -kävely

Aivot vireeseen luonnossa -kävely 23.4.2024

Lataamme akkuja ja lisäämme ymmärrystämme luonnon ja liikunnan hyvinvointivaikutuksista aivoille. Oman kokeilun ja muiden kanssa jaettujen kokemusten avulla kokoamme itsellemme sopivia aivojen hyvinvointia tukevia harjoituksia. Retki järjestetään Helsingin Keskuspuistossa 23.4.2024 klo 15.00–16.30. Oppaana toimii IhanaElon Alisa Yli-Villamo. Mukaan pääsee 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Alisa Yli-Villamo, IhanaElo Oy

Aivot vireeseen arjen teoilla 24.4.2024

Suomen Coaching-yhdistyksen kaikille avoimessa virtuaalisessa tapahtumassa tutustumme Kansalliseen aivoterveysohjelmaamme. Syvennymme aivoterveyden peruspilareihin ja keskustelemme yhteisöllisyyden merkityksestä aivojen hyvinvoinnille. Etsimme yksilöllisesti ja yhdessä jokaiselle keinoja ja rakenteita, joilla omasta arjesta ja myös yhteisestä työympäristöstä muodostuu kestävämmin aivoterveyttä tukeva. Kouluttajana IhanaElon Alisa Yli-Villamo. Ke 24.4.2024 klo 17-18:30.

Parempaa arkea ja sujuvampia työpäiviä

Parempaa arkea ja sujuvampia työpäiviä: Vuorovaikutus ja kehittäminen työarjessa 14.5.2024

Luomme TYÖELÄMÄÄ-webinaarissa turvallista tilaa rohkealle vuorovaikutukselle ja kehittämiselle. Syvennämme ymmärrystämme kohtaamisen voimasta ja perustarpeistamme. Aivomme tarvitsevat aivoja. Asiantuntijoina toimivat Henna Peltola ratkaisukeskeinen työarjen asiantuntija, Työelämää ja Alisa Yli-Villamo, IhanaElon perustaja, valmentaja ja aivoterveyden edistäjä. Ti 14.5.2024 klo 8:30-9:15.

Parempaa arkea ja sujuvampia työpäiviä

Parempaa arkea ja sujuvampia työpäiviä: Tunteet ja asenteet työarjessa 10.9.2024

Tunnistamme TYÖELÄMÄÄ-webinaarissa tunteiden vaikutuksia työarkeen. Jumppaamme aivoja ja mieltä tunnistamaan onnistumiset. Keskustelemme eettisestä kuormituksesta ja muokkaamme työarkea aivoergonomisemmaksi. Asiantuntijoina toimivat Henna Peltola ratkaisukeskeinen työarjen asiantuntija, Työelämää ja Alisa Yli-Villamo, IhanaElon perustaja, valmentaja ja aivoterveyden edistäjä. Ti 10.9.2024 klo 8:30-9:15.

Parempaa arkea ja sujuvampia työpäiviä

Parempaa arkea ja sujuvampia työpäiviä: Luottamus ja motivaatio työarjessa 12.11.2024

Rakennamme TYÖELÄMÄÄ-webinaarissa luottamusta ja etsimme oman työarjen motivaatiota. Kohtaamme itsemme ja keskustelemme kohtaamisen merkityksestä aivojen ja mielen hyvinvoinnille. Asiantuntijoina toimivat Henna Peltola ratkaisukeskeinen työarjen asiantuntija, Työelämää ja Alisa Yli-Villamo, IhanaElon perustaja, valmentaja ja aivoterveyden edistäjä. Ti 12.11.2024 klo 8:30-9:15.

Haluatko varmistua, että saatte aivonne vireeseen?

➔   Kysy lisää aivojen vireyttämisestä tai varaa maksuton sparrailutyöpaja teidän aivojen hyvinvointia ja vireyttä edistävän vuoden rakentamiseksi alisa@ihanaelo.fi tai 045 126 1100.

➔   Tilaa kick-off aivoja vireyttävään vuoteen 2024! Toteutamme Aivot vireeseen -valmennuksellisten luentojen tai työpajojen sarjan kanssanne ja tuuppaamme lujan lempeästi yksilöt ja tiimit liikkeelle. Kiinnostuitko? Lataa tästä esite Aivot vireeseen -valmennuksellisten luentojen sarjastamme.

Mahtavaa, että päätit lähteä mukaan ja osoittaa yhteiskunnallisen vastuullisuutesi. Onnea ja uteliaisuutta aivoja vireyttävään vuoteesi!

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.