Palvelumme

Mistä aloitamme kestävästi aivoterveyttä tukevan työpaikkanne rakentamisen?

Valmennuksemme

Aivot vireeseen

Ketterä, henkilökohtainen Aivot vireeseen -valmennus motivoi ennakoiviin aivoterveyttä edistäviin oman elämän näköisiin pieniin tekoihin. Valmennus sopii myös niihin hetkiin, kun huoli jaksamisesta on jo herännyt. Jokainen askel on tärkeä. Kynnys aloittamiseen on niin matala, että sitä on vaikea edes nähdä. 

Johdon coaching

Yhdistämme coaching-tapaamisissa johtajana kehittymiseen omasta kokonaisvaltaisesta ja erityisesti aivojen hyvinvoinnista huolehtimisen - jokaisen yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Coachimme auttavat vaikuttavan prosessin aikana näkemään aivoterveyden, johtajuuden ja liiketoiminnan syvän yhteyden.

Luennot ja työpajat

Valmennuksellisella otteella toteutettavat luentosarjat ja työpajat herättelevät ja aktivoivat hyvinvointia ja aivoterveyttä tukeviin tekoihin. Ne sopivat niin koko organisaatiolle kuin sparrausta kaipaaville tiimeille. Tutustu teemoihimme ja kysy vaihtoehdoista.

Hyvinvointihankkeet

Mihin tarvitsette juuri nyt eniten apua? Rakennamme kanssanne teidän tarvettanne vastaavan hankekokonaisuuden. Haemme rahoitusta, koordinoimme ja raportoimme etenemistä teidän tukenanne. Tutustu toteutuneisiin hankkeisiin ja kerro omasta toiveestanne.

IhanaElo®-hyvinvointivalmennus

Hyvinvointivalmennuksemme sisältävät konseptoidun rakenteen, jonka tukemana kuljemme syömisen, aktiivisuuden, unen ja palautumisen sekä omien voimavarojen ja vahvuuksien äärellä. Valmennuksemme ovat toteutettavissa myös luonnossa liikkuen.

Koulutuksemme

Hyvinvointiohjaajan koulutus

Haluatko voida hyvin ja tehdä arvojesi mukaista työtä, jolla on merkitystä sinulle itsellesi ja kohtaamillesi ihmisille? Tule mukaan kasvavaan IhanaElo®-hyvinvointiohjaajien tiimiimme. Ensimmäinen askeleesi on tulla mukaan koulutukseen.

Työyhteisön hyvinvointi-coach koulutus

Yhteiskunnallisten hyvinvointihaasteiden nujertamiseksi, työpaikoilla tarvitaan moniammatillista tukea ja osaamista. Työyhteisön hyvinvointi-coach -koulutus on rakennettu vastaamaan tähän haasteeseen.

Esihenkilökoulutus

Esihenkilöiden tulee varmistaa sekä yhteisten tavoitteiden toteutuminen että henkilöstön jaksaminen. Esihenkilökoulutuksemme vahvistaa esihenkilön omia voimavaroja, syventää itsetuntemusta ja itsensä johtamisen taitoja. Kokoamme koulutuksen tarpeidenne mukaisesti, keräten konkreettisia työkaluja esihenkilötyön ja kestävän aivoterveyden tueksi.

TRE-kurssit

Hyvinvoiva kehosi osaa vapautua stressistä, kun annat sille luvan. TRE-menetelmä on luonnollinen väline omatoimiseen stressin purkamiseen ja rentoutumiseen.

Etsimme pilottiorganisaatiota kehittämään johtajuutta!

Uusi polku johtajuuteen -hankkeessamme kasvatamme kehittyen ja kehittäen niin fyysistä, psyykkistä kuin sosiaalista johtajuuskuntoa. Löydämme huippuasiantuntijoiden ja kokeneiden johtajien kanssa yksilöllisesti ja yhdessä uuden polun johtajuuteen; rohkeutta ja voimavaroja johtamiseen, ihmisten ja muuttuvan toimintaympäristön vuoropuheluun. Ilmoittaudu pilottiorganisaatioksi kehittämään johtajuutta kanssamme. Yhteistyötoteutus.