Palvelumme

Kaikki palvelumme käytössäsi myös etänä!

Valmennuksemme

Aivot vireeseen

Aivot vireeseen -valmennus motivoi ennakoiviin aivoterveyttä edistäviin oman elämän näköisiin pieniin tekoihin. Jokainen askel on tärkeä. Tämä valmennus on ketterä tapa lähteä liikkeelle, kynnys on niin matala, että sitä on vaikea edes nähdä. 

Johdon coaching

Hyvinvoiva johto kannustaa työyhteisön huippusuorituksiin. Henkilökohtainen coaching antaa mahdollisuuden sparrailla itselle tärkeimmistä aiheista. Tapaamisten aikana syvennymme asian ytimeen ja muutosta tehdään tavoitteellisesti. Ajatukset kirkastuvat, tehokkuus ja päätöksenteon laatu nousevat.

Valmennuksellinen luentosarja

Valmennuksellinen aivoterveyttä tukeva luentosarja pysäyttää henkilökohtaisen hyvinvoinnin äärelle ja tarjoaa työkaluja teemojen käsittelyyn tiimeissä. Suosituimmat aiheemme ovat Aivoterveyden peruspilarit, Aivot tarvitsevat aivoja ja Aivoergonomia.

IhanaElo®-hyvinvointi-valmennus

Hyvinvointivalmennuksemme sisältävät konseptoidun rakenteen, jonka tukemana kuljemme syömisen, aktiivisuuden, unen ja palautumisen sekä omien voimavarojen ja vahvuuksien äärellä.

Koulutuksemme

Hyvinvointiohjaajan koulutus

Haluatko voida hyvin ja tehdä arvojesi mukaista työtä, jolla on merkitystä sinulle itsellesi ja kohtaamillesi ihmisille? Tule mukaan kasvavaan IhanaElo®-hyvinvointiohjaajien tiimiin.

Hyvinvointimentorin koulutus

Työyhteisön sisäinen hyvinvointimentoreiden verkosto aktivoi omia voimavaroja tukeviin toimenpiteisiin ja mahdollistaa onnistumisen.

TRE-kurssit

Hyvinvoiva kehosi osaa vapautua stressistä, kun annat sille luvan. TRE-menetelmä on luonnollinen väline omatoimiseen stressin purkamiseen ja rentoutumiseen.