Palvelumme

Kaikki palvelumme käytössäsi myös etänä!

Valmennuksemme

Hyvinvoiva tiimi

Työn ilo, energisyys ja ratkaisukeskeinen asenne vievät työskentelyä eteenpäin ja mahdollistavat onnistumisia. Positiivinen ja kannustava työskentelyilmapiiri tarttuu ja leviää tiimin sisällä.

Hyvinvoiva johtaja

Hyvinvoiva johto kannustaa työyhteisön huippusuorituksiin. Pysähdy luomaan vahva pohja menestykselle. Sinun hyvinvointisi vaikuttaa koko työyhteisöön ja mahdollistaa laadukkaan päätöksenteon ja fiksun toteuttamisen.

Hyvinvoiva esihenkilö

Tukeakseen toisten hyvinvointia tulee esihenkilöillä olla välineitä ja toimintamalleja itsestä huolehtimiseen. Yhdistämme valmennuksessa henkilökohtaisen ohjauksen ja ryhmässä työskentelyn yhteisten päämäärien eteen.

Hyvinvoiva työyhteisö

Hyvinvoiva työyhteisö luo vahvan kulttuurin. Valmennuksessa tuemme sekä yksilön suorituskykyä että yhdessä tekemistä. Kokoamme konkreettisia työkaluja vietäväksi suoraan käytäntöön.

Aivot vireeseen

Aivot vireeseen -valmennus motivoi ennakoiviin aivoterveyttä edistäviin oman elämän näköisiin pieniin tekoihin. Jokainen askel on tärkeä. Tämä valmennus on ketterä tapa lähteä liikkeelle, kynnys on niin matala, että sitä on vaikea edes nähdä. 

In-house-hyvinvointiohjaaja

Meistä jokainen haluaa tulla kohdatuksi, kuulluksi ja nähdyksi. In-house-hyvinvointiohjaaja tulee osaksi työyhteisöänne. Pysähtyminen oman hyvinvoinnin äärelle onnistuu paremmin, kun joku hengittelee rinnalla hetken.

Valmennusten sisältö ja rakenne

Hyvinvointivalmennuksemme sisältävät konseptoidun rakenteen, jonka tukemana kuljemme syömisen, aktiivisuuden, unen ja palautumisen sekä omien voimavarojen ja vahvuuksien äärellä.

Koulutuksemme

Hyvinvointiohjaajan koulutus

Haluatko voida hyvin ja tehdä arvojesi mukaista työtä, jolla on merkitystä sinulle itsellesi ja kohtaamillesi ihmisille? Tule mukaan kasvavaan IhanaElo®-hyvinvointiohjaajien tiimiin.

Hyvinvointimentorin koulutus

Työyhteisön sisäinen hyvinvointimentoreiden verkosto aktivoi omia voimavaroja tukeviin toimenpiteisiin ja mahdollistaa onnistumisen.

Hyvinvointiluento ja -harjoituksia

Hyvinvointiluennot ja -harjoitukset pysäyttävät hetkeksi henkilökohtaisen hyvinvoinnin äärelle ja kehittävät työkykyjohtamisen taitoja.

TRE-kurssit

Hyvinvoiva kehosi osaa vapautua stressistä, kun annat sille luvan. TRE-menetelmä on luonnollinen väline omatoimiseen stressin purkamiseen ja rentoutumiseen.