IhanaElo-hyvinvointiohjaajasta LovelyLife Coach – innovaatioseteli avuksi

Huisia – Business Finland uskoo IhanaEloon ja sen kansainvälistymismahdollisuuksiin ja on myöntänyt innovaatiosetelin, jolla voi ostaa konsultaatiota liiketoimintamallin suunnitteluun ja konseptointiin sekä myyntiprosessin kehittämiseen!

Yrityksen käynnistämiseen liittyy paljon tekemistä ja uuden oppimista. Yksi minulle vaikeimmista asioista on ollut myynnin ja markkinoinnin keinojen hahmottaminen. Mitä asiakkaat todella odottavat ja tarvitsevat? Miten tulen kuulluksi ja ymmärretyksi? Mistä asiakkaani tavoitan? Mikä heidän päätöksenteossaan on olennaisinta? Miten löydän oikeat kumppanuudet ja saan kasaan suosittelijoiden joukon? Mitä somekanavaa tulisi hyödyntää, miten ja kuinka usein?

Myynti- ja markkinointihaaste takataskussa suuntasin toukokuun lopulla Keuken järjestämille yritystreffeille, jossa kohtasivat tällä kertaa erityisesti sote-alan toimijat. Edessäni oli häkellyttävän monta upeaa kohtaamista, mutta juuri tähän kysymykseeni kolahti tapaaminen Antti Leijalan kanssa. Antin PKtehokasyritys auttaa mikroyrityksiä toiminnan tehostamisessa, keskittyen myynnin tehostamiseen, innovaatiokehitykseen, yrityksen johtamisen tehostamiseen, ajankäytön tehostamiseen sekä ongelmanratkaisuun. Lisäksi Antilla on Lean Six Sigma pohjainen myynnin ”musta vyö” ainoana Suomessa, joten Lean-ajattelun suurena fanina juttumme alkoi luistaa pian yhteiseen suuntaan. Kun Antti vielä opasti innovaatiosetelin hakemisessa, on yhteistyömme lähtenyt tehokkaasti liikkeelle.

Skype-istuntojemme pohjalta on IhanaElon strategia vuosille 2018 – 2022 selkeytynyt. Strategia sisältää niin IhanaElo-hyvinvointiohjaajan koulutuksen kuin sekä yksityisille henkilöille että yrityksille myytävät muut hyvinvointia edistävät palvelut. Uskomme vahvasti IhanaElon löytävän paikkansa hyvinvointimarkkinoilla vastaamassa asiakkaiden ongelmiin sekä oman henkilökohtaisen että työntekijöiden hyvinvoinnin ja terveellisempien elämäntapojen tukemisessa. Lopputuloksena dokumentoimme strategian lisäksi liiketoimintamallin (Lean-Canvas) ja myyntiprosessin sisältäen toimintasuunnitelman tunnettavuuden lisäämiseksi ja kansainvälisen toiminnan edistämiseksi. Suunnitelmana on keskittyä IhanaElo-ohjaajakoulutuksiin ensin Suomessa ja aloittaa kansainvälistymisen rakentaminen loppuvuonna 2019.

IhanaElo-ohjaajakoulutuksen kansainvälinen jakelu tapahtuu LovelyLife Coach -nimellä. Olen valtavan onnellinen näistä nimistä ja ne kuvaavat mielestäni erinomaisesti IhanaElon visiota: “Ihminen on upea kokonaisuus ja hyvinvointi mieletön tutkimusmatka. IhanaElo haluaa mahdollistaa sinulle onnistuneet askelluksen kohti kestävää elämänmuutosta ja onnellisempaa elämää.” Sekä IhanaElo- että LovelyLife ovat IhanaElon omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Tuntuu tosi hienolta sparrailla omia ajatuksia ja vahvistaa uskoa IhanaElon tulevaisuuteen. Iso kuva tuntuu selkeältä ja oikealta – haastavalta, mutta mahdolliselta. Verkostoitumisessa on huikea potentiaali ja toivon löytäväni sinutkin osana omana verkostoani. Antin kanssa työ jatkuu niin IhanaElon hyvinvointipalveluiden osalta kuin mikroyrittäjien liiketoiminnan sparrailuna. Olemme luomassa yhteistä syyskuussa julkaistavaa palvelupakettia, jossa täydennän Antin osaamista omalla taloushallinnon kokemuksellani.

Ihanaa eloa toivoen, Alisa

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *