Elämä on arvaamatonta

Elama on arvaamatonta

Toivotko elämääsi enemmän hallinnan tunnetta? Tuntuvatko päivät ja vuodet joskus kaoottisilta? Pelkäätkö ja huolehditko vai luotatko, että kaikki jotenkin aina järjestyy? Elämä on arvaamatonta. Miten otat sen vastaan?

Elämän sallintaa

Blogissa Elämänhallinnasta elämän sallintaa toivoin, että jokainen meistä antaa elämälle mahdollisuuden. Sallii tunteet, joita matkamme meille tarjoilee. Kohtaa ihmiset, joita tiemme varrella saamme vastaamme. Suhtautuu myötätuntoisesti kolhuihin, joita päiviimme aina tulee mahtumaan. Toisaalta salliminen ei tarkoita, ettei oman elämän kulkuun voi vaikuttaa. 

“Elämä on arvaamatonta. Koska tahansa voi tapahtua jotakin hyvää.”
– Eeva Kilpi

Kenen elämää sinä elät? Oletko jämäkästi kuskin paikalla vai istutko kyytiin ja annat muiden päättää, mihin sinua viedään. Välillä tunnistan itse puristavani tiukasti ohjaksia. Niin tiukasti, että lihakset jännittyvät ja kulmat kurtistuvat. Olen sinnikäs ja tavoitteellinen, uskon unelmaani ja olen valmis tekemään hartiavoimin töitä sen toteuttamiseksi. 

Silti elämä on arvaamatonta ja koska tahansa voi tapahtua jotakin hyvää, jos vain olen valmiina ottamaan sen vastaan. Opettelen edelleen pysähtymään, kuulemaan vielä herkemmin, aistimaan kehoni viestit ja sallimaan sen, että hyviä asioita vain tapahtuu ja olen niiden jokaisen arvoinen. Toisinaan jo heittäydyn rohkeasti takapenkille ja sallin elämän kuljettaa. Onneksi harjoittelua voi jatkaa tänään ja huomennakin.

Unelmani on tukea hyvinvointiasi

Minun unelmani on, että sinä ja mahdollisimman moni meistä voisi vielä paremmin. Olen hämmentyneen onnellinen huomatessani, miten moni ihminen jakaa unelmani. Kun kaksi vuotta sitten istuin mökillä haaveeni äärellä ja rohkaistuin perustamaan IhanaElon, en tiennyt juurikaan tulevasta. Kokopäiväiseksi yrittäjäksi hyppääminen vaati vielä valtavasti ajatuksia, keskusteluja ja läheisten tukea. Niitä ajatuksia jaoin blogissa Elämän pelottavan rohkeita päätöksiä.

Istuessani tänään mökillä saman ikkunan ääressä tuntuu juhlavalta todeta, että minä tein sen. Toteutin unelmani hyvinvointialan yrittäjyydestä. IhanaElo-ohjaajakoulutuksen kurssiryhmät täyttyvät, kalenterissa on johtoryhmän yksilövalmennuksia, hyvinvointia tukevia esimieskouluksia sekä aivojen hyvinvointia tukevan hankkeen mentorointeja ja ryhmävalmennuksia. 

Elama on arvaamatonta 2
Unelmani on tukea hyvinvointiasi

Samaan aikaan huomaan, ettei yksinyrittäjyys ole enää yksinäistä. IhanaElo-ohjaajista on muodostunut huikea kannustajien tiimi ja odotan malttamattomasti seuraavien ryhmien aloittamista. Yhteistyöverkostot ovat vahvistuneet ja voimme tukea yhä useampaa työyhteisöä ja yksilöä kohti kestävästi terveempiä elämäntapoja. Voin antaa ohjaksien löystyä. Me teemme elosta yhdessä vielä ihanampaa ja kuitenkin jokainen saa toteuttaa juuri omaa unelmaansa, omia vahvuuksia ja voimavaroja hyödyntäen. 

Toteuta oma unelmasi

Salli sinun elämäsi ainutlaatuiset mahdollisuudet. Löydä elämäsi merkityksellisyys ja kokoa oman elämäsi aarrekartta. Tiedän – välillä vaatii valtavasti rohkeutta uskaltaa elää oman unelmaelämän suuntaan. Kokeile silti! Tee niitä juttuja, jotka tuovat sinulle energiaa, saavat vahvuutesi kukoistamaan ja elämäsi tuntumaan merkitykselliseltä. Kun elo tökkii, taputa itseä olkapäälle ja silitä hellästi. Olet mielettömän hieno tyyppi – oman elämäsi sankari.

Jos sinun unelmasi on muiden hyvinvoinnin tukeminen yhdessä saman unelman jakavien kanssa, tutustu IhanaElo-hyvinvointiohjaajan koulutukseen ja ole minuun yhteydessä. Meitä aitoja ihmisten kohtaajia tarvitaan paljon lisää. Tämän koulutuksen jälkeen et jää yksin, vaan tuemme toisiamme onnistumaan. Koulutuksen aikana ja sen jälkeen voit hyödyntää kokemustani liiketalouden ammattilaisena. Taloudellinen tasapaino on merkittävä osa yrittäjän ikiomaa hyvinvointia.

Ihanaa eloa sinulle, Alisa

P.s. Muistathan klikata itsesi uutiskirjeen tilaajaksi blogin alta. Saat kahden viikon välein sähköpostin, jonka toivon edistävän sinun hyvinvointiasi.   

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.

One thought on “Elämä on arvaamatonta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *