Luon ja vapaudun

Mitä on luovuus? Jo pelkkä sana kertoo valtavasti. Sehän pitää sisällään luopumisen. Uusien asioiden löytäminen edellyttää usein ensin luopumista jostakin vanhasta ajattelumallista, toimintatavasta tai omaan mieleen iskostuneesta uskomuksesta. Samaan aikaan sana luovuus sisältää luomisen. Luovuus tuottaa aina jotakin ainutlaatuista ja uutta – onhan sanan sisällä vielä uus.  

Crealifen Marie Mikkonen kuvaa luovuutta inspiroivasti:

Minä ajattelen asiaa leikkisän mielikuvan kautta. Luovuus on kuin rakkaussuhde kahden todella erilaisen näkökulman, mielikuvituksen ja järjen, välillä. Siitä syntyy luova hierre, jossa kipinät lentävät.

Luovuuden kykyä voivat rajoittaa esimerkiksi uskomukset itsestä, tietämättömyys luovuuden käsitteistä, itsekritiikki, vaikeat kokemukset ja pelko.  

Luovuus ei ole sama asia kuin taiteellisuus. Olen itse löytänyt luovuuteni ratkaisujen ääreltä. Rakastan ratkoa haasteita pienistä käytännön asioista suurempiin elämän solmuihin. Luovuus voikin olla vaikka kekseliäisyyttä, rohkeutta kokeilla uutta, kykyä yhdistää erilaisia käsitteitä ja toimintoja ihan uudella tavalla tai vaikka hetkessä luovimista.

Miten sinun luovuutesi näkyy? Onko se sinulle kristallinkirkasta tai haluaisitko tulla mukaan etsimään sitä hassutellen, intuitiota esiin houkutellen ja erilaisia juttuja kokeillen? Luovuuteni päästyä laukalle olen alkanut haaveilemaan ryhmästä, jossa voisimme turvallisesti testailla omia rajojamme, vapaasti tunteillen avautua etsimään unelmaamme ja luoda jotakin aivan ainutlaatuista. Kun mausteeksi ripottelee vuorovaikutusta muiden ihanien heittäytyjien kanssa, en millään malttaisi odottaa aloitustamme.

Luon ja vapaudun -ryhmä kokoontuu neljä kertaa tiistaisin 15.1. – 5.2.2019 klo 18 – 19.30. Iltojen aikana tuen sinua löytämään mielesi esteitä ja alitajuntasi uskomuksia. Vapautat itseäsi luomaan haluamaasi tulevaisuutta. Aiheita ovat Luova liike, Taidetta intuitiolla, Aarteiden etsintää ja Relampaa ruokailua. Paikkana IhanaElon tilat Keravalla. Ryhmän intiimiyden ja luovuuden vapauden säilymiseksi otamme mukaan enintään kahdeksan osallistujaa. Eikä huolta, jos et pääse aina mukaan – saat itsellesi siltä kerralta lempeän ohjeistuksen toteuttaa tehtävää myös kotosalla.

Luovuuden inspiroimana 19.12.2018 mennessä ilmoittautuneet pääsevät mukaan hintaan 159 eur (sis. alv) – OVH 199 eur. Klikkaa vain itsesi verkkokauppaan ja varmista paikkasi. Alennuksen saat koodilla LUOVUUS. Tulet vain paikalle huolettomissa vaatteissa (jep – myös maalaamme) ja kaikki materiaalit ja illan teetarjoilu kuuluvat pakettiin. Olisiko tämä juuri se sinun juttusi tai mieletön  joululahja läheisellesi? Tilatessasi kurssin verkkokaupasta saat ladattua itsellesi lahjakortin kuoreen sujautettavaksi.

Anna luovuudellesi mahdollisuus – tämä voi olla se puuttunut avain hyvinvointiisi ja jumiutuneen arjen herättelyyn kohti uusia seikkailuja!

Ihanan luovaa eloa sinulle toivoen, Alisa

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *