Pursuan intoa ja ideoita

Pursuan intoa ja ideoita

Minkälainen on sinun unelmaduunisi? Mikä saa sinut innostumaan? Mikä antaa työllesi merkityksen? Mitä erityisesti rakastat? Mitä siedät, jotta saat toteuttaa sinulle tärkeitä asioita?

En siis pysty millään tänä syksynä sanomaan, että sateet ja päivien harmaus tekisivät olon tylsäksi. Olen vaan niin täpinöissäni kaiken tekemisen äärellä. Pää pursuaa ideoita ja on ihanaa syöksyä niitä toteuttamaan yrittäjän vapaudella. Elämä on täynnä upeita kohtaamisia ja uusia juttuja, joita opetella ja lähteä kokeilemaan. Olen päästänyt intuition ja tunteet valloilleen. Olen avannut silmät, korvat ja sydämen ottamaan vastaan hetkiä ja oivalluksia, joista syntyy ihmeitä. Tunnustan, että olen kyllä avannut monta kertaa myös suuni ja tohkeissani jakanut innostustani, ideoitani ja unelmiani. Olen päättänyt olla oma itseni ja nauttia siitä! Tiedän olevani kohtelias ja huomaavainen, silti jalkoihin voi välillä jäädä joku ideavyöryni alle pyörtyvä. Ehkä hänen ei kuulukaan tulla mukaan tälle matkalle.

Tämä on minun unelmaduunini. Kouluttaessa, luennoidessa, valmentaessa ja verkostoituessa saan kohdata upeita ihmisiä ja oppia heidän ajatuksistaan ja elämästään. Saan pysähtyä kuulemaan, aistimaan ja oivaltamaan. Saan syöksyä toteuttamaan niitä juttuja, jotka tuntuvat merkityksellisiltä. Saan olla mahdollistamassa yhä useamman voivan paremmin ja nauttivan elämästään vielä vähän enemmän!

Minulla on mahdollisuus kuulla sinun ja teidän tarpeita ja lähteä kokeilemaan, miten voisin niitä parhaiten tukea. IhanaElo-hyvinvointiohjaajan koulutus on vakiinnuttamassa paikkaansa, IhanaElo-hyvinvointivalmennusta olen askeltanut useamman kerran, työyhteisöissä olen kohdannut ihmisiä luentojen ja pienryhmätyöskentelyn äärellä ja TRE-menetelmä kehollisena stressistä palautumisen välineenä on tullut tutuksi minulle ja mukana olleille. Viimeiset viikot olen intoillut seuraavan megatrendin eli aivojen hyvinvoinnin äärellä. On huikeaa olla mukana innovatiivisen BrainID-palvelun jalkauttamisessa meidän jokaisen ulottuville. Ihan oikeasti on vihdoin mahdollista saada luotettavaa tietoa siitä, miten  eletty elämä on aivoihisi vaikuttanut ja miten hyvin ne nyt toimivat. Aivoista kirjoitinkin jo kokonaan oman bloginsa Kyllä otti aivoon. Talous kuntoon -valmennukset ovat lähdössä liikkeelle ja verkkokursseja viritellään.

Mitä sitten siedän tässä unelmaduunissani? Siedän epävarmuutta. Siedän sitä, etten osaa ja tiedä kaikkea. Enkä edes pysty oppimaan kaikkea, mutta yritän kyllä monen asian kohdalla parhaani ja hihkun tyytyväisyyttä onnistuessani. Viime viikolla perustin muuten ensimmäistä kertaa verkkokaupan. Haluan auttaa sinua ja puolisoasi joulustressin partaalla ja Ihanaa eloa -verkkokaupasta löytyy nyt superekologisia, hyvinvointia edistäviä lahjoja. Miten voisit paremmin osoittaa todella välittäväsi itsestäsi ja läheisestäsi kuin antamalla itsellesi ja hänelle aikaa ja elämyksiä oman hyvinvoinnin äärelle pysähtyen? Olen jokaiseen tuotteeseen tehnyt valmiiksi ladattavan lahjakortinkin, jotta selviät muutamalla klikkauksella koko jutusta. Sydämestäni toivon, että toiveesi joulupukille on huolehtimista, läsnäoloa itsellesi ja läheisillesi sekä pieniä onnenhetkiä. Toki otan avosylin vastaan myös tilauksesi, joka sallii minun olla mukana matkallasi kohti entistä ihanampaa eloa – klikkaa vain itsesi ostoksille Ihanaa Eloa -verkkokauppaan. Kurkkaathan mitä kaikkea pursuava intoni ja ideointini on tuottanut!

Ihanaa eloa syksyysi ja jouluvalmisteluihisi toivoen, Alisa

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *