Joustavin ja yksilöllisin hyvinvointiohjaajan koulutus

Mikä IhanaElo-ohjaajakoulutuksen erottaa muista hyvinvointivalmentajan tai -ohjaajan koulutuksista? Mikä siinä on niin erinomaista? Olen saanut kysymyksen eteeni jo lukuisia kertoja.

Vastaukseni on yksinkertainen: IhanaElo-ohjaajakoulutuksen sisältö on monipuolisuudessaan juuri sopivan laaja ja tarkasti pureksittu kattaakseen kaikki hyvinvoinnin osa-alueet. Koulutus on opiskelumalliltaan ylivoimaisesti kaikkein joustavin opiskelijalle. Koulutus sisältää myös vahvan henkilökohtaisen kokemuksen ja yksilöllisen valmennuksen, jota mikään muu koulutus ei sisällä. Joustavuus rakentuu verkon hyödyntämisestä ja sähköisten välineiden monipuolisesta käytöstä. Lisäksi hinta on superkohtuullinen verrattuna muihin näin laajoihin koulutuskokonaisuuksiin.

IhanaElo-ohjaajakoulutus sisältää vain yhden yhteisen läsnäoloviikonlopun! Kaikki luennot, tehtävät ja lisämateriaalit löydät verkosta ja ovat käytettävissä juuri silloin kun hetki on sopivin, paikasta riippumatta. Henkilökohtainen hyvinvointimatka kuljetaan viikko kerrallaan opiskelun rinnalla ja askellan rinnalla henkilökohtaisena valmentajana läpi koko koulutuksen. Joka toinen viikko otamme hetken valmennukselle, jossa kohtaamme kahden – fyysisesti nenätysten, videopuhelun tai puhelun kautta. Lisäksi hyvinvointiohjaajan koulutukseen osallistuvilla ja sieltä valmistuvilla on oma suljettu Facebook-ryhmä tunnelmien, ajatusten ja kysymysten jakamiseksi.

IhanaElo-ohjaajakoulutus on siis huikea investointi omaan hyvinvointiin ja samalla mahdollisuus täydennyskoulutukseen tai vaikka totaaliseen ammatinvaihtoon. Tiedot ja taidot karttuvat oman kokemuksen, luentojen, harjoitusten ja tenttien kautta lähes huomaamatta ja keräät matkaasi hyvin käytännönläheisen paketin, jolla oma, läheistesi ja tulevien asiakkaittesi elämä muuttuu pysyvästi paremmin hyvinvoivaan ja onnelliseen suuntaan.

Ainoa vaatimus on halu oppia hyvinvoinnin tärkeimmistä elementeistä ja sitoutua vahvasti oman hyvinvoinnin parantamiseen koulutuksen aikana. Jos vielä olet hyvä kuuntelija ja kannustaja, on tämä juuri sinua varten!

Hyvinvointimarkkina ja erityisesti yksilölliset ratkaisut ovat tulevaisuutta. Puhtaasti verkossa toimivien hyvinvointikurssien rinnalla korostuvat uudelleen ihmisten kohtaaminen ja tarve tulla aidosti nähdyksi ja kuulluksi. IhanaElo-ohjaajista valmistuu maailman parhaita tsemppareita ja rinnallakulkijoita elämänmuutoksen kanssa kamppaileville – ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Oletko hoitovapaalla, puolison työn takia maailmalla, työtön, alanvaihtaja tai päivät tiukasti kiinni muissa velvoitteissa, mutta haluaisit muuttaa elämäsi ja tehdä maailmasta samalla paremman paikan? Tässä se nyt on tarjottimella – oman olon kuntoon laittaminen ja mahdollisuus toimia hyvinvointiohjaajana tulevaisuudessa. Syöksy mukaani kohti ihanampaa eloa!

Terveisin Alisa

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.

2 thoughts on “Joustavin ja yksilöllisin hyvinvointiohjaajan koulutus

 1. Hei!
  Olisin kiinnostunut koulutuksesta.
  Voinko saada lisätietoja sähköpostiini.

  1. Hei Sanna,

   Hieno juttu, että ole kiinnostunut koulutuksesta. Lähetän sinulle sähköpostiin lisätietoa.

   Terveisin Alisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *