Voimahalauksia sinulle yrittäjä

Yrittäjällä on oma upea vapautensa ja samaan aikaan valtava vastuunsa. Useat meistä ovat valinneet yrittäjyyden alalla, joka on oma intohimomme tai vähintään kiinnostuksen kohteemme – toki osaamisellakin on suuri merkitys. Tuntuuko toisaalta ihana harrastus työltä, kun siitä tulee työ vai onko työn sisältö niin mielekäs, että työnteko on kepeää kuin vapaa-ajan viettäminen. Senkö takia yrittäjillä työ ja vapaa-aika sekoittuvat niin helposti?

Toisaalta vähentyykö vapaa-aika lopulta sen takia, että töistä kieltäytyminen pelottaa toimeentulon takia. Jos asiakkaita on juuri lounastauolla, iltaisin ja lauantaisin, eikö silloin vain pidä työskennellä perheen yhteisestä ajasta ja omasta hyvinvoinnista piittaamatta? Kuulostaako kovin tutulta vai oletko sinä ratkaissut tämän himmelin onnistuneesti?

Haastan meitä yrittäjiä pysähtymään innostuksemme ja aikataulujemme äärelle. Mitkä olivatkaan elämäsi prioriteetit? Mikä olikaan yrityksesi menestyksen kannalta tärkeintä? Olisiko nyt se hetki, että pysähdyt hetkeksi miettimään omaa hyvinvointiasi? Aloitathan aamun monipuolisella aamiaisella? Muistathan joka päivä huolehtia terveellisestä lounaasta ja päivällisestä? Onhan illalla hetki rauhoittumiselle, jotta unesi on laadukasta? Olethan liikkunut ja unellesi jää riittävästi aikaa ihan joka yö? Olethan ollut läsnä läheistesi ja ystäviesi kanssa jakamissa hetkissä?

Huomaan itse, että vauhti välillä meinaa viedä mennessään. Pää pörisee huikeista ajatuksista, jotka haluaisin toteuttaa aivan heti. Terveellinen ja säännöllinen ruokailu ovat minulle rutiineja. Liikunnan kohdalla opettelen tasapainoilua, jotta arkeen mahtuu kävelyä asemalta töihin, töissä tulee seisottua ja jumppaan pääsee säännöllisesti. Joillekin meistä – kuten minullekin – tulee välillä muistuttaa, että kohtuus liikkumisessakin on hyvästä, kun kroppa käy muuten kierroksilla. Elämänhallinta onkin ikuista harjoittelua ja tuunausta, mutta ah niin mielenkiintoista ja palkitsevaa. Toivottavasti saan tartutettua innostuksen sinuun ja aloitat hyvinvoinnin askelluksesi joltakin kulmalta heti tänään tai otat yhteyttä ja sovitaan yhteisen matkamme alkamisesta hyvinvointivalmennuksen parissa!

Onneksi tekniikka on avuksi ja tämän blogin julkaisun aikaan olen rakkaani kanssa sukeltamassa Filippiineillä – lupaan oikeasti myös lomailla 🙂

Terveisin, Alisa

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *