Tulen nähdyksi arvojani kunnioittaen

Tulen nahdyksi arvojani kunnioittaen

Välillä tuntuu, että olen Euroopan antimaterialistisin ihminen. Vilpitön kiitokseni kaikille niille, jotka ovat yrittäneet auttaa minua rakentamaan kivaa, IhanaElo-brändin mukaista promotuotteiden kokonaisuutta. Matkan varrella on pyöritelty valtavaa määrää erilaisia ideoita kangaskasseista kylmälaukkuihin ja lasipullosta pyyhkeeseen. Mikään ei jotenkin tuntunut ensin hyvältä. Konmari päässäni hoki, että minun valintani ei välttämättä ole saajalle ollenkaan mieleen. Kassi lentää kaappiin muiden kangaskassien sekaan tai lasipullo vaihtuu jumppaan lähtiessä muoviseen. Lopulta päätin: Tulen nähdyksi arvojani kunnioittaen.

Kohtaaminen luo hyvinvointia

Olen päättänyt silti luottaa intuitiooni ja toimia arvojeni mukaisesti. IhanaElo keskittyy ihmisen hyvinvoinnin edistämiseen kohtaamisten, vaihdettujen ajatusten, syntyneiden oivallusten ja tsemppaamisen voimalla – ei tavaroiden kautta. Mainonnassa hyödynnämme sähköisiä kanavia ja minimoimme esitteiden ja erilaisten lippusten määrää. Valmennuksissa tukeudumme verkkoon ja varmistamme samalla tietosuojan ja tiedonkulun pysyvän ajantasalla.

Silti tästä kaikesta on pari pientä poikkeusta, joista olen innoissani. IhanaElo-ohjaajia varten olen teettänyt IhanaElo-ohjaajalogon malliset ikkunatarrat. Se toimii erinomaisena merkkinä toimitilan ikkunassa tai ovessa tai auton takalasissa huristellessa kohtaamisesta seuraavaan. Jokainen ohikulkija ja sisäänastuja näkee ensisilmäyksellä, että täällä on tarjolla IhanaElo-hyvinvointivalmennuksia sertifioidun IhanaElo-hyvinvointiohjaajan tukemana.

Tulen nahdyksi arvojani kunnioittaen
Käsinkirjoitetut oivallukset ja unelmat vahvistuvat

Toinen tuote on IhanaElo-logon sydämellisyyttä ja kukoistusta kuvaavan lehdykän mallinen hopeanvärinen pinssi. Se on mielestäni kaunis merkki kertomaan, että tämä henkilö on koulutettu hyvinvointiohjaaja. Merkki sopii niin työvaatteen kuin neuleen tai repunkin koristeeksi. Jokainen valmistuvat ohjaaja saa itselleen sekä ikkunatarran että pinssin – toivon heidän olevan yhtä ylpeän innostuneita osoittaessaan kuuluvansa IhanaElo-ohjaajien maailman parhaiden sparraajien tiimiin.

Kolmantena kokoamme koulutusten ja valmennusten aikana syntyneitä oivalluksia ja pohdintoja IhanaElo-vihkoon. Vihko on valmistettu kierrätysmateriaalista ja uskomme sen vahvistavan jokaisen ohjaajan ja valmennettavan onnistumista omien tavoitteiden toteutumisessa. Käsin kirjoitetut ajatukset ja ikiomat toimintasuunnitelmat vahvistavat tärkeimpien asioiden pysyvän mielessä ja painuvan myös alitajuntaan.

Tulen nähdyksi arvojani kunnioittaen

Näillä teoilla haluan kertoa IhanaElon kunnioittavan luontoa ja arvostavan sen ainutlaatuisuutta. Olen silti onnellinen, että IhanaElon upea luontoakin kuvaava logo saa näkyvyyttä ja matkaa sinne, missä IhanaElo-hyvinvointivalmennuksia on tarjolla.

Löydät aina tärkeimmät kuulumisemme @ihanaelo Facebook-ryhmästä tai www.ihanaelo.fi -nettisivulta, joten mikään tärkeä ei jää väliin, vaikka logokassi ei olekaan mukana kaupassa tai kirje sujahda postilaatikosta kotiisi. Toimi sinäkin arvojasi kunnioittaen. Pidä kiinni siitä, mikä on sinulle tärkeintä. Silloin voit aina seista päätöstesi takana ja elämä tuntuu kulkevan oikeilla raiteillaan.

Ihanaa eloa sinulle, Alisa   

P.s. Muistathan klikata itsesi uutiskirjeen tilaajaksi blogin alta. Saat kahden viikon välein sähköpostin, jonka toivon edistävän sinun hyvinvointiasi.   

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *