Mitä IhanaElo®-tiimi touhuaa?

IhanaElo-hyvinvointiohjaajan koulutus

IhanaElo®-hyvinvointiohjaajien tiimi kasvaa yksi upea kohtaaja kerrallaan. Tänä keväänä olemme tehneet huikean ponnistuksen kehittäessämme Hyvinvointiohjaajan koulutusta ja IhanaElo®-hyvinvointivalmennusta entistä paremmiksi. Kehitystyö on sisältänyt yhdessä innostumista, tuntien sinnikkyyttä, rohkeutta kuulla palaute ja pyytää apua. Olemme itse ylpeitä saavutuksestamme ja tiimimme vahvuudesta olla yhdessä enemmän. Olisiko sinun juttusi olla osa IhanaElo®-tiimiä? Pohdintasi tueksi kerron vähän enemmän, mitä IhanaElo®-tiimi touhuaa?

Vaikuttavaa hyvinvointia

Haluamme toteuttaa valmennuksemme ja koulutuksemme vaikuttavasti. Vahvistamme mielen voimavaroja ja osaamista yksilöllisesti kohdaten. Olemme toteuttaneet aivojen hyvinvointia edistävän hankkeen Työsuojelurahaston kanssa ja saaneet mitattuja tuloksia Hyvinvoiva mieli -valmennuksen vaikuttavuudesta. Erityisesti fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin on todettu kasvaneen ja aivojen voimavarojen vahvistuneen merkittävästi.

Meidän valmennustemme tärkein asia on kohtaaminen. Jokaisella meistä on tarve tulla nähdyksi ja kuulluksi. Verkkokurssi tukee hyvinvointimatkaa, mutta oivallukset syntyvät kuuntelun, kysymysten ja kokeilujen kautta. Hyvinvointia eletään – ei suoriteta. Hyvinvointi on yksilöllinen kokemus kuten jokainen kohtaaminen. Kehon ja mielen hyvinvointi kietoutuvat tiiviiksi paketiksi ja kokonaisvaltaisuus muodostaakin valmennustemme ytimen niin yksilö- kuin ryhmävalmennuksissa.

Hyvinvoiva johtaja ja esimies

Pysähtyminen on usein vaikeampaa kuin seuraavan aiheen ääreen syöksyminen. Uskomme, että hyvinvoiva johtaja ja esimies on mukavampi työkaveri, puoliso, läheinen ja ystävä kuin väsähtänyt touhottaja. Moni tunnistaa, että happinaamari pitäisi asettaa ensin itselle. Vaatimusten ristitulessa priorisoimme silti helposti muiden tukemista vaikka sisulla ja joustamme omasta yöunesta, lounaasta tai mieleisestä harrastuksesta.

Menestys on hyvinvoinnin sivutuote ja siksi haluamme Hyvinvoiva johtaja ja Hyvinvoiva esimies -valmennuksilla varmistaa työyhteisön onnistumisen. Valmennusten ytimessä on konseptoitu IhanaElo®-hyvinvointivalmennus, jonka mitatun vaikuttavuuden voimme hyödyntää myös yksilövalmennuksissa. Johtaja- ja esimiesvalmennuksia IhanaElo®-tiimistä toteuttavat johtamisen ja esimiestyön konkarimme. Ne tiimiläiset, joilla on oma pitkä kokemus näistä rooleista ja työskentelystä liiketoiminnassa.

Hyvinvoiva johtaja
Mitä IhanaElo®-tiimi touhuaa?

Hyvinvointiohjaajien koulutuksesta IhanaElo®-tiimiin

Oletko sinä haaveillut yrittäjyydestä hyvinvointialalla, mutta hyppy varman tulon ääreltä hirvittää? Kaipaatko vapautta, mutta olet tiimipelaaja? Haluatko vahvistaa teidän työpaikan henkilöstön hyvinvointia ja saada itsellesi konkreettisia työkaluja ja verkoston tueksesi?

Elämänmuutokset vaativat rohkeutta, mutta IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutuksessa muutos tapahtuu lempeästi sinua tukien.
❤️ Ikioma IhanaElo®-ohjaajasi askeltaa rinnallasi sinun hyvinvointimatkaasi.
❤️ Kouluttajana ja pitkän uran yritysmaailmassa tehneenä talousjohtajana sparraan myös liiketoimintasi pystyttämistä ja yrittäjäelämäsi mahdollistumista. Muut IhanaElo®-tiimiläiset vaihtavat mielellään ajatuksia kanssasi.
❤️ Toimimme itsenäisinä IhanaElo®-hyvinvointiohjaajina ja kuitenkin tiiviisti tiiminä. Koulutuksen jälkeenkään et jää yksin.

Ensimmäinen turvallinen askel on hakea IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutukseen. Hakemus ei vielä sido sinua tulemaan mukaan, mutta toimii hyvänä ajatteluttajana pohtiessasi asiaa. Sinulla on mahdollisuus kulkea omaa hyvinvointimatkaa halutessasi nykyisen työsi ohessa ja saat aikaa ja sparrauskavereita uudenlaisen elämäsi suunnitteluun.

Lue ajatuksia blogista Unelmatyö hyvinvointiohjaajana ja tutustu nettisivullamme IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutukseen. Koulutuksesta on lisäksi nauhoitettu infowebinaari, jossa kerron koulutuksen sisällöstä.

Kaikki IhanaElo®-tiimiläiset ovat valmistuneet koulutuksesta. Sen aikana jokainen opiskelija kerää ainutlaatuisia omia kokemuksia ja oivalluksia, sopivasti tietoa ja taitoa sekä harjoittelee hyvinvointiohjaamista. On sinusta kiinni, haluatko tehdä ohjauksia koulutuksen jälkeen ja kuka on sinun unelma-asiakkaasi. Tärkeintä tänään ja huomenna on, että pidät itsestäsi hyvää huolta!

Ihanaa eloa sinulle toivoen, Alisa

P.s. Kaikki tiimiläiset kertovat mielellään ajatuksiaan koulutuksesta ja kokemuksiaan valmennuksista. Otathan yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *