LovelyLife Nordics -hanke vahvisti rooliamme aivoterveyden edistäjänä

LovelyLife Nordics Tiina Mehto-Vaittinen ja Alisa Yli-Villamo

LovelyLife Nordics -hankkeen tavoitteena oli kehittää ja vahvistaa IhanaElo Oy:n asemaa, kilpailukykyä sekä tunnettuutta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja ennakoivan aivoterveyden edistämisen pohjoiseurooppalaisena toimijana ja asiantuntijana. Avainroolissa hankepäällikkönä toimi Tiina Mehto-Vaittinen, IhanaElon Head of Wellbeing Design & Development. Yhdessä yrityksen perustajan ja toimitusjohtajan Alisa Yli-Villamon kanssa he uskovat, että vastuulliset työyhteisöt haluavat rakentaa kestävästi aivoterveyttä tukevia työpaikkoja. Kasvun sekä kansainvälistymisen oikeat askeleet löytyvät herkästi asiakastarpeita kuullen.

Hankkeessa keskityimme konseptimme hiomiseen, yhteistyöverkostomme vahvistamiseen, palveluidemme pilotointiin ja markkinatuntemuksen lisäämiseen valituilla kohdemarkkinoilla. Hankkeen aikana kirkastimme strategiaamme, brändiviestintäämme ja markkinointiamme. Näkyvyytemme tueksi lisäsimme valmentajiemme ja yrityksen näkyvyyttä sosiaalisen median kanavissamme rakentamamme viestintäsuunnitelman mukaisesti. Näkyvyyttämme ja tunnettuuttamme tukemaan otimme käyttöön IhanaElon LinkedIn-profiilissa kuukausittaisen Vaikuttavaa Hyvinvointia -uutiskirjeemme. LinkedIn-seuraajat, uutiskirjeen tilaajat sekä Facebookin ja Instagramin seuraajamäärät ovat kasvaneet tasaisesti koko hankkeen ajan.

Vuonna 2023 Aivot vireeseen = Energize Your Brain -yksilövalmennus voitti vuoden hyvinvointitekopalkinnon. Aivot vireeseen -valmennuksellisten luentojen sarjaamme olemme päässeet toteuttamaan kansainvälisille organisaatioille nimellä Energize Your Brain Coaching Using Webinars.

Hyödynsimme hankkeen kehitystyötä myös vuoden 2024 aikana toteutuvan Aivot vireeseen = Energize Your Brain -kampanjan tuottamisessa. Kuukausittaisten teemojen tueksi toteutimme yhteistyökumppaneidemme kanssa kaikille avoimia asiantuntijawebinaareja. Mukana toteuttamassa ovat olleet mm. Aivoliitto, Wellbeing Factory (englanniksi), psykologi Nina Lyytinen, Firstbeat Technologies (englanniksi), Työelämää ja Suomen Coaching yhdistys. Tavoitteenamme on saada 100 työyhteisöä mukaan kampanjaan. 

Palvelumuotoilumme tuotti myös uudenlaisen Aivoja vireyttävän johdon coaching -ohjelman = Energize Your Brain Leadership Coaching, jonka kohderyhmänä ovat erityisesti kansainväliset johtoryhmät. Olemme rakentaneet yhteistyössä Hauholla sijaitsevan Ilorannan kanssa voimavaroja ja tuottavuutta lisäävän valmennuskokonaisuuden, jossa IhanaElon johdon coaching täydentyy Ilorannassa vietetyllä ajanjaksolla. Kansainvälistymistämme tukee myös yhteistyömme Suomeen matkoja järjestävän Elämys DMC:n kanssa.

Vahvistimme hankkeen aikana myynnin onnistumista perustamalla myyntitiimin. Asettamalla henkilökohtaisia ja yhteisiä tavoitteita ja rakentamalla systemaattisemman myyntiprosessin, tuimme tiimiä myynnin onnistumisessa ja kasvun varmistamisessa. Olemme hankkeen aikana päässeet valmentamaan lukuisissa suomalaisissa ja kansainvälisissä organisaatioissa. IhanaElo®-tiimi on yhdessä asiakkaiden kanssa onnistunut löytämään konkreettisia ratkaisuja henkilöstön hyvinvoinnin ja aivojen terveyden tukemiseksi.

Kansallisen aivoterveysohjelmamme valmistelutyö aloitettiin lokakuussa 2021. Seurasimme tiiviisti valmistelutyötä ja olemme määrätietoisesti rakentaneet yhteistyötämme Aivoliiton kanssa. Tavoitteenamme on yhteiskunnallisesti ja kansantaloudellisesti tärkeän ennakoivasti aivoterveyttä edistävän työn jatkaminen ja kestävästi aivoterveyttä tukevien työpaikkojen rakentaminen myös tulevaisuudessa.

Lisätietoa hankkeesta: Alisa Yli-Villamo, alisa@ihanaelo.fi tai 045 126 1100.

 

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.