LovelyLife Nordics -hanke mahdollistaa kasvun

LovelyLife Nordics Tiina Mehto-Vaittinen ja Alisa Yli-Villamo

LovelyLife Nordics -hankkeen tavoitteena on kehittää ja vahvistaa IhanaElo Oy:n asemaa, kilpailukykyä sekä tunnettuutta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja ennakoivan aivoterveyden edistämisen pohjoiseurooppalaisena toimijana ja asiantuntijana. Hankkeessa keskitymme konseptimme hiomiseen, yhteistyöverkostomme vahvistamiseen, palveluidemme pilotointiin ja markkinatuntemuksen lisäämiseen valituilla kohdemarkkinoilla.

Avainroolissa hankepäällikkönä toimii Tiina Mehto-Vaittinen, IhanaElon Head of Wellbeing Design and Development. Yhdessä yrityksen perustajan ja toimitusjohtajan Alisa Yli-Villamon kanssa he uskovat, että kasvun ja kansainvälistymisen oikeat askeleet löytyvät herkästi asiakastarpeita kuullen. Vastuulliset työyhteisöt haluavat rakentaa kestävästi aivoterveyttä tukevia työpaikkoja. Yhdessä löydämme ne toimenpiteet, joilla se on mahdollista.

“Tulen tukemaan IhanaElon näkyvyyden lisäämistä ja myynti-ja kehitystyötämme toimimalla LovelyLife Nordics -hankkeessa. Toivon, että pystymme Alisan kanssa yhdessä vielä enemmän mahdollistamaan koko tiimin onnistumisia ja tietenkin löytämään yhä useamman työyhteisön ja yksilön kokonaisvaltaisen ja aivoterveyttä tukevien hyvinvointivalmennusten piiriin.”  -Tiina Mehto-Vaittinen

LovelyLife Nordics hankkeen tiimi Tiina Mehto-Vaittinen ja Alisa Yli-Villamo
Tiina Mehto-Vaittinen ja Alisa Yli-Villamo

Seuraa hankkeemme etenemistä LinkedInissä. Kerromme oivalluksista, yhteistyöverkoston rakentamisesta, palveluidemme pilotoinnista ja hankkeen luovista mahdollisuuksista. Olisi huippuhienoa saada teidän organisaationne mukaan kehitystyöhömme!

LinkedInissä IhanaElo ja englanniksi LovelyLife

Verkostoidu myös Alisa Yli-Villamon ja Tiina Mehto-Vaittisen kanssa.

Hankkeen kehitystyötä on hyödynnetty Aivot vireeseen = Energize Your Brain -kampanjan tuottamisessa. Tutustu tarkemmin sisältöön linkkien takaa avautuvilta kampanjasivuilta.

Palvelumuotoilumme on tuottanut uudenlaisen Aivoja vireyttävän johdon coaching -ohjelman, jonka kohderyhmänä ovat erityisesti kansainväliset johtoryhmät. Tutustu tarkemmin Energize Your Brain Leadership Coaching.

 

Ole edelläkävijä - tue aivoterveyttä ennakoivasti

IhanaElo®-tiimi on yhdessä asiakkaiden kanssa onnistunut löytämään konkreettisia ratkaisuja henkilöstön hyvinvoinnin ja aivojen terveyden tukemiseksi. Nyt etsimme kansainvälisiä pilotteja testaamaan Energize Your Brain Coaching -ohjelman soveltuvuutta ja tehokkuutta eri ympäristöissä.

  • Energize Your Brain Coaching sisältää jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisen Hyvinvointinavigaattori®-kartoituksen ja neljä henkilökohtaista valmennustapaamista suomeksi tai englanniksi.
  • Pilottiryhmään toivomme 8–12 osallistujaa organisaationne eri osista myös maantieteellisesti.
  • BONUS 1 pilottiryhmälle: Tarjoamme veloituksetta henkilökohtaisia valmennuksia täydentävät ryhmän yhteiset aloitus- ja lopetustapaamiset, joissa jaamme valmennuksesta syntyneitä tuloksia, oivalluksia ja kokemuksia.
  • BONUS 2 pilottiryhmälle: Valmennuksen vaikuttavuuden raportoimiseksi lisäämme valmennuksen loppuun Hyvinvointinavigaattorin-seurantakartoituksen. Jokainen valmennettava näkee omalta raportiltaan henkilökohtaisen tilanteensa muutoksen ja ryhmäraportointi kertoo meille saavutetuista tuloksista.
  • Hinta 760 € + alv. 24 % /osallistuja
energize_your_brain_tm_logo
Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.