IhanaElo uskoo kotitreenin hyötyihin ja aloittaa yhteistyön Treenaakotona.comin kanssa

Treenaakotona.comin lähtökohtana on tarjota tavallisille ihmisille helppo tapa treenata kotona ja pitää kunnostaan huolta. Palvelu sopii myös erinomaisesti esimerkiksi painonpudottajille sekä huonokuntoisemmille ja aloittelijoille. Kotona harjoittelun voi aloittaa vähitellen ja lisätä kertoja sitä mukaan, kun oma kunto nousee. Liikunnan harrastamisen kynnys on myös matalampi, kun sitä voi tehdä itselleen sopivana ajankohtana ja itselleen sopivassa paikassa, eikä ole sidottu tiettyyn aikatauluun. Tarvitset vain halun aloittaa, ammattiohjaajat huolehtivat lopusta.

– Erityisesti kiire ja epäsäännöllinen elämä (välimatkat, epäsäännöllinen työ, lastenhoito, arjen kiireet ja haasteet ) ovat yleisin syy sille, miksi itsestä huolehtiminen ja säännöllinen liikunta jäävät tekemättä. Palvelumme avulla tämä ongelma häviää, Ella Kainulainen, yksi Treenaakotona.comin perustajista kertoo.

Nykypäivänä harjoitellaan monipuolisesti, omaa kehoa kuunnellen ja yksinkertaisten välineiden avulla. Liikuntaa voidaan myös harjoittaa lyhyissä, tehokkaissa pätkissä, vaikka työmatkalla hotellihuoneessa, saunan lämpenemistä odotellessa tai kotona lasten ollessa päiväunilla. Treenakotona.com -palvelua voi käyttää verkon välityksellä niin tietokoneella, älypuhelimessa, tabletilla kuin televisiossakin. Ainoa vaatimus on nettiyhteys. Palvelu sopii sekä tarjonnaltaan että hinnaltaan kaikille.

Kaikki Treenaakotona.comin harjoitukset ovat personal trainereiden ja ryhmäliikuntaohjaajien tekemiä. Joka viikko palvelu tarjoaa kolme erilaista treeniä, jotka vaihtelevat liikkuvuusharjoittelusta lihaskunto- ja sykeharjoituksiin. Joka viikko treeneissä on sopivassa suhteessa lihaskuntoa, liikkuvuutta, kehonhuoltoa ja sykettä. Lisäksi palvelussa on kattava (lähes 400 erilaista treeniä sisältävä) treeniarkisto, josta voi vapaasti haluamiaan treenejä tehdä. Yksi harjoitus kestää noin puoli tuntia.

Lisäksi esim. yritys voi hankkia palvelun henkilöstönsä käyttöön työsuhde-etuna. Helppo tapa tarjota tasapuolinen mahdollisuus liikuntaan henkilöstölle, riippumatta siitä, missä työpaikka sijaitsee. Maksun voi maksaa myös Smartum seteleillä, Smartum Saldolla, Sporttipassilla, Edenredin mobiilimaksulla, Eazybreakilla, Tyky onlinella tai Tyky- seteleillä.

– Ihminen on upea kokonaisuus ja hyvinvoinnin löytäminen mieletön tutkimusmatka. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus voida hyvin ja harjoitella ammattilaisen avustuksella. Treenaakotona.comin avulla liikunta ja itsestä huolta pitäminen ei ole enää rahasta tai ajasta kiinni. IhanaElo ja koulutettavat hyvinvointiohjaajat kannustavat monipuoliseen aktiivisuuteen, jota kotitreenin mahdollisuus täydentää loistavasti, IhanaElon toimitusjohtaja ja hyvinvointivalmentaja Alisa Yli-Villamo kertoo.

  1. Klikkaa itsesi sivulle https://treenaakotona.com/
  2. Syötä kampanjakoodi ihanaelo 
  3. Aloita harjoittelu huippuedullisesti 97 eur /vuosi (normaalihinta 149 eur /vuosi)

Tunnelmia myös blogissa:

Liikkumalla kohti ihanaa eloa