Katin kokemuksia IhanaElo®-hyvinvointivalmennuksesta

Katin kokemuksia IhanaElo-hyvinvointivalmennuksesta

Blogin kirjoittaja IhanaElo®-hyvinvointiohjaaja Tuija Rantanen kulki IhanaElo®-hyvinvointivalmennuksen harrastajabloggaaja Kati Niemen rinnalla. Tuija kokosi sinulle Katin kokemuksia IhanaElo®-hyvinvointivalmennuksesta.

”Yllätyin, miten nämä kaikki pienet muutokset yhdessä tekivät minusta uudenlaisen ihmisen.” – Kati Niemi

IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutukseen kuuluu harjoitusvalmennuksia asiakkaiden kanssa. Niiden tarkoituksena on vahvistaa opittua, saada varmuutta omaan ohjaamiseen sekä antaa mahdollisuus valmennuksen työkalujen käyttöön.

Viime keväänä, IhanaElo®-opiskelijana, minulla oli ilo saada Kati Niemi asiakkaakseni neljän kuukauden mittaiseen harjoitusvalmennukseen.  Samalla sain loistavan kokemuksen siitä, miten valmennukset toimivat etäyhteyksin. Toteutimme kaikki yhdeksän kohtaamista videopuheluna.

Hyvinvointimatkalle avoimin mielin

Alunperin espoolainen 44-vuotias Kati Niemi asuu nykyisin Saksan Alpeilla. Perheeseen kuuluu saksalainen mies sekä 4-vuotias poika. Työn ohella Kati kirjoittaa Sauna Maailmalla -blogia sekä opiskelee saunaterapeutiksi. Tärkeimmät asiat Katin elämässä rakentuvat lapsiperheen arjen ympärille. Merkityksellisiin asioihin kuuluvat myös työ, bloggaaminen sekä liikunta. Liikunnalle on kuitenkin ollut haastavaa löytää riittävästi aikaa.

Kati Niemi kokemuksia IhanaElo-hyvinvointivalmennuksesta. Valokuvaaja Paula Osenius.
Katille sauna on tärkeä osa hyvinvointia. Kuva Paula Osenius.

Katilla ei ollut hyvinvointivalmennuksista aikaisempaa kokemusta. Hän lähti valmennukseen mukaan innoissaan ja avoimin mielin. Toisaalta Kati mietti, mahtaako valmennuksesta oikeasti olla apua. Tavoitteeksi hän halusi asettaa painon pudottamisen sekä liikunnan lisäämisen ainakin neljään kertaan viikossa.

Valmennuksen aikana oivalsin, miten ravinto, liikunta sekä uni yhdessä vaikuttavat kokonaisvaltaiseen hyvää oloon. Oivalsin myös, että veden juominen kannattaa keskittää aamuun ja jatkaa juomista tasaisesti pitkin päivää iltajuomista kuitenkin välttäen.

Valmennuksen kokonaisvaltaisuus ja kehon ja mielen hyvinvoinnin kietoituminen toisiinsa yllättivät. Valmennuksen kaikki elementit yhdessä tekivät Katin sanoin hänestä uudenlaisen ihmisen.

Luotan itseeni enemmän kuin koskaan ennen

Matka sisälsi Katin mukaan repsahduksia eikä kaikki mennyt aina suunnitellusti. Niissä tilanteissa hän opetteli sanomaan itselleen, ettei se haittaa. Jatkat vain siitä, mihin jäit.

Valmennuksen aikana Katin tavoitteeksi täsmentyi liikunta ja sen lisääminen. Tavoite lähti toteutumaan liikuntahetkiä suunnittelemalla ja kalenteroimalla. Tavoitteeseen päästyään Kati on kokenut olevansa myös parempi äiti, ihminen ja avovaimo.

“Voin käsi sydämellä suositella IhanaElo®-valmennusta myös muille. Tämä avasi silmäni ja sain elämänlaadun takaisin. Sain paljon uusia ideoita sekä innostuksen omaan tekemiseen. Luotan itseeni ja omiin ideoihin paljon paremmin kuin ennen.” – Kati

Kiitos Katille tästä upeasta IhanaElo®-hyvinvointimatkasta sekä palautteesta. Kiitollisena ja entistä kokeneempana on hyvä jatkaa matkaa.

Ihanaa eloa sinulle, Tuija

P.s. Kati kirjoitti hyvinvointivalmennuksen kokemuksistaan myös Sauna Maailmalla -blogiin. Käy lukemassa lisää ja heittäydy rohkeasti mukaan omalle hyvinvointimatkallesi.

P.p.s. Juuri sinulle sopivimman ohjaajan löydät IhanaElo®-tiimin esittelysivulta. Otathan yhteyttä ja lähdet kulkemaan kohti ihanampaa eloa.

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *