Ihanan elon kevät – hymyä huuleen, vielä jaksaa

Nautitko kevään ensihetkistä, auringon säteistä ja lintujen laulusta vai meinaako kevätväsymys iskeä? Miten hyvän olon saa säilymään kiireestä huolimatta? Poimi alla olevat vinkit ja onnistu.

Huolehdi itsestäsi: Muista, että kukaan muu ei huolehdi sinun ihanasta elostasi niin kuin sinä itse. Olet vastuussa hyvinvoinnistasi ja onnellisuudestasi. Laadi lista niistä kaikista ihanista asioista, jotka tuovat sinulla hyvää oloa; terveellinen ruoka, iloa tuottava liikunta, mukavat ystävät, kiva työ, kaunis koti, lempeä musiikki jne. Tiedostamalla hyvän olosi elementit voit tehdä niille tilaa elämässäsi.

Tee rohkeasti päätöksiä: Älä odota, että ihana elo vain tulee jostakin. Tee sen eteen töitä. Mieti, mitkä ovat kolme olennaisinta asiaa, joista ihana elo syntyy arjessasi. Onko se lempikappaleen kuuntelu, rauhallinen aamiainen vai lyhyt kävelyretki metsässä? Varaa kalenterista ihanan elon aika ja pidä siitä kiinni.

Luovu turhasta: Liika on liikaa, vaikka se kaikki olisi kivaakin. Kiireessä ei ehdi nauttia elämästä. Listaa tärkeimmät asiat elämässäsi ja keskity niihin. Luovu turhasta. Tee suursiivous kerralla tai luovu turhista asioista yksi kerrallaan. Löydä sinulle sopiva tahti edetä asiassa.

Ole kiitollinen: Muista, että elämässäsi on satoja ihania asioita. Kiinnitä huomio niihin ja huomaat olosi paremmaksi. Ylläpidä kiitollisuutta kirjoittamalla kiitollisuuden päiväkirjaa tai pohtimalla hyviä asioita vaikka suihkussa, autossa tai jonottaessasi kaupan kassalla. Tee kiitollisuudesta tapa elää.

Muista levätä: Yksi tärkeimmistä asioista on lepo. Se auttaa jaksamaan ja nauttimaan elämästä. Lepo ei tarkoita pelkästään unta vaan myös sitä, että lepää hereillä ollessa. Anna aivoillesikin lepoa. Sulje kännykkä ja kuuntele hiljaisuutta. Anna itsellesi lupa olla onnellinen!

Ihanaa eloa kevääseesi, Alisa

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *