Hyppy yrittäjyyteen – voisinko auttaa sinua?

Ihmisen hyvinvoinnin elementit ovat aina kiehtoneet minua. Olen kertonut perehtyneeni liikuntalääketieteen kautta liikkumisen ja levon merkitykseen niin fyysisen kuin henkisenkin hyvinvoinnin peruspilareina. Syventäessäni ravitsemuksen osaamistani etsin ruoan keinoja jaksamisen parantamiseen. Rinnalla olen kerännyt kokemuksia niin naurujoogasta, TRE-stressinpurkumenetelmästä, akupainannasta, fyysisestä ja henkisestä ensiavusta kuin meditaatiostakin. Positiivisen psykologian ja ihmisten vahvuuksien kautta avautui jälleen uusi maailma.

Kesällä mökillä sadetta pidellessä päätin lopulta uskoa, että minulla on paljon annettavaa elämänmuutoksesta haaveilevalle. Olen nyt ottanut ensi askeleita oman yrityksen parissa ja osaamiseni tuotteistamisessa ihan oikeiksi hyvinvointipaketeiksi, joita tarjota yksilöllisesti asetettavin tavoittein ja jokaisen valmennettavan yksilöllisiä vahvuuksia hyödyntäen. Toivonkin, että tutustut niin ravintovalmennuksen kuin hyvinvointivalmennuksen kokonaisuuksiin. Haluan vielä kerran korostaa, että nämä tuotteet luovat rungon. Paketin puitteissa täsmennämme juuri sinun omien toiveittesi mukaisen etenemisen ja tavoitteet.

Ihminen on upea kokonaisuus ja hyvinvoinnin löytäminen mieletön tutkimusmatka ja mahdollisuus. Olenkin jälleen jatkanut matkaani ja kouluttaudun TRE-stressinpurkumenetelmän valmentajaksi, jotta voin auttaa niin itseäni kuin sinuakin entistä paremmin myös palautumisen ja mielen hyvinvoinnin kehittämisessä. Ennen sitä haastan meidät yhteiselle matkalle ravinnon, liikunnan, työ- ja vapaa-ajan tai unen pariin. Mikä sinulle olisi juuri nyt tärkeintä? Tämä lienee se vaikein kohta yrittäjyydessä – tulla kuulluksi ja nähdyksi, synnyttää luottamus sekä löytää ja kohdata ne ihmiset, jotka ottavat minut mukaan rinnalla kulkijaksi kohti Ihanaa Eloa ja onnellisempaa elämää. Missä sinä olet? Olisin onnellinen, jos saisin mahdollisuuden auttaa sinua.

Terveisin Alisa

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *