Esimieskoulutuksemme kehittävät osallistujien osaamista rutiinien muokkaamiseen, läsnäolevaan kohtaamiseen, itsensä johtamiseen ja itsetuntemukseen.

Esimiehistä hyvinvoinnin vahvistajia – koulutus

Esimieskoulutus

Edelläkävijöille tarjoamme laajempaa koulutusta, jonka aikana esimiehet kokoavat itselleen konkreettisen työkalupakin toimiakseen jatkossa työyhteisön sisäisinä hyvinvointilähettiläinä.

Koulutuksessa kehitämme osallistujien osaamista:

  • Rutiinien muokkaamiseen – luopumiseen ja uuden rakentamiseen.
  • Pysähtymiseen sekä itsen ja muiden kuunteluun, jotta näkee olennaisen ja tekee oikeita asioita fiksummin.
  • Itsensä johtamiseen ja itsetuntemukseen, joilla on suora vaikutus vuorovaikutukseen ja ihmissuhteisiin.

Esimiehistä hyvinvoinnin vahvistajia -koulutus sisältää:

  • Yhteisten tavoitteiden, aikataulujen ja sisällön kirkastamisen
  • Lähiopetuspäivät 4 päivää /ryhmä
  • Esimiesten oman hyvinvointivalmennuksen
  • Koulutuksen ja henkilökohtaisten kokemusten kautta syntyneiden toimintamallien muuttamisen työkalupakiksi, jota jokainen esimies voi tiiminsä kanssa hyödyntää.
  • Investointinne /esimies vain 510 eur + alv, jos osallistujia 50 ja toteutus kahdessa ryhmässä. Pyydä tarjous juuri teille sopivasta paketista!

Pienikin sairauspoissaolojen lasku maksaa investointinne moninkertaisesti takaisin. Energisinä ja innostuneina yhdessä tekemällä syntyy häikäiseviä tuloksia! Hyvä olo säteilee työpaikan lisäksi kotiin, asiakkaille, toimittajille ja kaikille tärkeille sidosryhmille. Vaikuttavuuden ja jatkuvuuden varmistamiseksi toimimme tiiviissä yhteistyössä henkilöstöhallinnon kanssa sekä ennen koulutusta että myös sen jälkeen.

Kiinnostuitko? Lataa tästä esitys aiheestaEsimiehistä hyvinvoinnin vahvistajia -koulutus


Hyvinvointi osaksi omaa esimieskoulutustanne

Haluatteko tukea esimiestenne omaa hyvinvointia ja kouluttaa heistä hyvinvoinnin vahvistajia, mutta 4 koulutuspäivää on mahdotonta saada irroitettua muiden esimieskoulutusten lisäksi. Tutustu ketterään malliin, joka on sisällytettävissä joustavaksi osaksi muuta koulutustarjontaanne.

Kiinnostuitko? Lataa tästä esitys aiheesta: Hyvinvointi osaksi omaa esimieskoulutustanne

Lue asiakastarinoista Mannerheimin Lastensuojeluliiton pääsihteerin Milla Kalliomaan kokemuksia esimiesten hyvinvoinnin liittämisestä osaksi muuta esimieskoulutusta.


IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutus

Vaihtoehtona esimiesten koulutukselle voimme kouluttaa työyhteisöllenne omia IhanaElo®-hyvinvointiohjaajia. Sparrailemme mielellään kanssanne teille parhaan ratkaisun löytämiseksi.

Lisätietoa IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutuksesta.