Elämän pelottavan rohkeita päätöksiä

IhanaElo hyvinvointivalmennus ja -koulutukset

Olen helposti innostuvaa sorttia. Kun siihen vielä lisää sinnikkyyden, saan paljon aikaan. Välillä on silti hetkiä, ettei meinaa millään jaksaa ja ehtiä. Elämä onkin hetkessä liian täyttä. IhanaElon perustaminen oli haaveeni jo kauan. Opiskelujen, kokemusten ja intohimon kautta yritys aloitti lopulta taipaleensa viime kesänä. Olen jakanut blogeissa matkaani ja kertonut elämäni monimuotoisuudesta. Samalla olen taustalla käynyt vääntöä siitä, että uskaltaisiko sittenkin heittäytyä kokonaan yrittäjäksi.

On hämmentävää, miten paljon rohkeutta päätöksen tekeminen on vaatinut. Olen käyttänyt myötätuntoisen ongelmanratkaisun menetelmiä, keskustellut mieheni kanssa uudelleen ja uudelleen, suunnitellut ja laskenut. Nyt se on kuitenkin totta! Minusta tulee kokopäiväinen yrittäjä.

Kokopäiväiseksi yrittäjäksi

Sisäisessä tiedotteessamme todettiin hiljattain:

– Olen lähdössä kohti pitkäaikaisen unelmani toteuttamista eli siirtymässä kokopäiväiseksi hyvinvointiyrittäjäksi. Ihminen on upea kokonaisuus ja hyvinvoinnin löytäminen mieletön tutkimusmatka. Oman yritykseni IhanaElon kautta haluan olla mukana luomassa uusia mahdollisuuksia omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, Alisa kertoo.

Alisa työskentelee talousjohtajana lokakuun puoliväliin saakka ja on sitoutunut säätiön ja koko konsernin työhön vielä seuraavan kuuden kuukauden ajan.   

– Alisan lähtö ei tullut meille yllätyksenä. Tiesimme Alisan suunnitelmista jo silloin, kun rekrytoimme hänet konsernin talousjohtajaksi Diacorista. Toki olisimme halunneet pitää hänet meillä vielä pidempäänkin. Haluan lämpimästi kiittää Alisaa hänen sitoutumisestaan konsernin suurten muutosten läpivientiin ja monien uusien toiminnan ja talouden järjestelmien käyttöönottoon.  Hänen ammattitaitoaan ja määrätietoisuutta tarvitaan vielä seuraavien kuukausien aikana, säätiön toimitusjohtaja Olli Holmström sanoo.

Olen ylpeä itsestäni. Uskon vahvasti, että IhanaElo-ohjaajakoulutus, kehon hyvinvointi ja hyvinvointivalmennus täyttävät tulevaisuuteni. Silti tarvitsen paljon tukea matkallani. IhanaEloni rakentuu ihmisten kohtaamiselle ja hyvinvoinnin oivallusten jakamiselle. Toivon, että sinä olet osa askellustani nyt ja tulevaisuudessa.

Terveisin Alisa

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *