Aivot vireeseen valmennuksella

Aivot vireeseen -valmennus

Suomi tarvitsee virkeitä aivojasi kilpailukykynsä varmistamiseksi. Työnantaja ja läheiset ovat riippuvaisia siitä, että ajatuksesi kulkevat, löydät ratkaisuja ja asiat etenevät. Miksi aivoterveytesi vaaliminen on sinulle itsellesi tärkeää? Se, että tiedät jonkin olevan hyväksi, ei tee siitä vielä omakohtaista ja itselle merkityksellistä. Me haluamme tarjota sinulle kohtaajan ja sparrarin, joka auttaa sinua löytämään vastauksesi, motivaatiosi lähteen, ja saat aivot vireeseen valmennuksella.

Usko omaan onnistumiseen

IhanaElo-hyvinvointiohjaajien tiimin unelma on, että sinä voisit paremmin. Haluamme, että sinulla on mahdollisuus onnistua tekemään oman elämäsi näköisiä pieniä muutoksia, jotka saavat sinun kehosi, mielesi ja tietenkin aivosi voimaan entistä paremmin. Meillä on käytössämme tietoa, vinkkejä ja oivalluttavia kysymyksiä ja harjoituksia. Tärkeintä on kuitenkin sinun oma motivaatiosi, halusi ja tarpeesi vaalia omaa hyvinvointiasi.

Aivot vireeseen -valmennus alkaa lähtötilannettasi kartoittavalla Hyvinvointinavigaattorilla. Sen avulla selvität hyvinvointia tukevat vahvuutesi ja mahdolliset kehittämisen paikat. Meillä on erilaisia kokemuksia ja elämäntilanteemme ovat yksilöllisiä. Lisäksi meillä kullakin on oma luontainen tyylimme toimia. Hyvinvointimatkan tekeminen on mielekästä, kun se muokataan itselle sopivaksi. Kun huomioit oman luontaisen tyylisi, onnistut arjen terveellisten valintojen tekemisessä paremmin.

Luontaisen tyylin löytyminen auttaa myös löytämään ne keinot, jotka säilyttävät sinun motivaatiosi hyvinvointivalmennuksen aikana ja erityisesti sen jälkeen. Löydä liikunnan ilo – liiku omalla tyylilläsi kirjan kirjoittajat Susanne Valkeakari ja Petri Korkala vertaavat motivaatiota ketjuun. Liikunnan ilon lisäksi ketjun lenkkien avulla voit vahvistaa onnistumistasi muissakin elämäsi tärkeissä asioissa.:

  1. Ensimmäinen lenkki on riittävän merkityksellinen syy tehdä hyvinvointiasi edistäviä tekoja.
  2. Toinen lenkki muodostuu positiivisista tunteista. Opettele tietoisesti ajattelemaan hyvinvointiasi tukevista asioita positiivisesti. (Alisan vinkki: valitse sinulle itsellesi mieluisia juttuja niin syömiseen, liikkumiseen kuin palautumiseenkin. Niistä on helpompi pitää kiinni.)
  3. Kolmas lenkki herättelee hyödyntämään omia vahvuuksia.
  4. Neljäs lenkki muodostuu siitä, että koet tekojesi olevan paras keino saada itsellesi tärkeät asiat ja hyöty.
  5. Viides lenkki kannustaa uskomaan itseen.

Kirjoittamalla käsin vastauksiasi ja syntyneitä ajatuksiasi saat aivosi monipuolisemmin vahvistamaan näiden motivaatioketjun lenkkien lujuutta. Pohdintasi on jäsennellympää ja jää alitajuntasi työstettäväksi.

Aivoja virittävän valmennuksen tavoite

Elämä on täynnä mahdollisuuksia oppia uutta. Tiedon ja taitojen keräämisen rinnalla olet ehkä jo innostunut kehittämään omaa itsetuntemustasi. Valmennus on vaikuttava keino löytää uusia näkökulmia, kolkutella omia toimintamalleja ja ajattelua sekä löytää uusia reittejä ja saada kannustusta oman elämän näköisiin kokeiluihin.

Aivoja virittävän valmennuksen tavoitteena on fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia edistävien rutiinien muokkaaminen, itsetuntemuksen lisääminen sekä ajatusten kirkastaminen ja työn tuottavuuden kasvu. Valmennuksessa löydät konkreettisten aivoja virittäviä toimintamalleja ja työkaluja.

Aivot vireeseen -valmennus aktivoi toimimaan

Tärkeintä valmennuksessamme on sinun kohtaamisesi arvojemme mukaisesti – rehellisesti, aidosti ja kunnioittaen. Aivot vireeseen -valmennus sisältää neljä tapaamista IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan kanssa ja tietenkin tarpeesi mukaan mahdollisuuden jatkaa pidempäänkin.

Kaikki valmennuksemme perustuvat tutkittuun tietoon, suomalaisiin ravitsemussuosituksiin, UKK-instituutin liikuntasuosituksiin, positiiviseen psykologiaan ja ratkaisukeskeisyyteen. Valmennuskokonaisuutemme on todettu Työsuojelurahaston tukemassa hankkeessa mitatusti vaikuttavaksi. Voit lukea lisää tuloksista ja aivojen hyvinvointia tukevan hankkeen osallistujien kokemuksista Airbus Defence and Spacen asiakastarinasta.

Saat valmennuksesta mukaasi tiiviin tietopaketin valitsemastasi aihepiiristä sekä seurantataulukon edistymisen ja tehtävien seuraamiseksi. Valitse siis kaksi aivojasi virittävää aihetta ja aloitetaan valmennusmatkasi:

Valitse aiheesi Aivot vireeseen -valmennukseen

Löydät yhteystietomme IhanaElo®-tiimin sivulta tai jätä yhteystietosi, niin palaan pian.

Jos et millään malta odottaa valmennuksen aloittamista, voit kerätä ensimmäiset vinkit itsellesi IhanaElon blogeista valitsemalla kategoriaksi Aivojen hyvinvointi. Oman luontaisen tyylin löytämisen merkitystä käsitteli myös Susanne Valkeakarin kirjoittama blogi Liikunnan ilo ei löydy muiden resepteillä.

Ihanaa eloa sinulle ja aivoillesi, Alisa

P.s. Kokonaisvaltainen ja aivojen hyvinvointi ovat kiinteä osa jokaista valmennustamme ja koulutustamme. Järjestämme myös tietoiskuja ja luentoja, jotka aktivoivat osallistujia pysähtymään omaa hyvinvointia edistävien lupausten ja kokeilujen tekemiseen. Tutustuthan myös muihin palveluihimme.

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *